Brf VITSIPPAN

I höstas påbörjade vi vår första styling för en visningslägenhet åt PEAB bostad.

Den gången nådde vi aldrig bilderna då det mest skulle finnas till för Pr och visning. Men nu har vi kickat igång det nya året med två till visningslägenheter och har lyckats få tag på några bilder. Ska bli så kul att få visa er, det är så fräscha och fina lägenheter vi haft möjligheten att jobba med och här kommer resultatet:

I denna lägenhet valde vi att ha mjuka toner, det stora sovrummet målades upp i en härlig rostig ton. En speciell färg men med rätt detaljer blev de mitt i prick! Vi plockade in vitt för att ljusa upp färgen på väggen och plockade in mer träinslag för att inte göra det hela så stelt. Ett vinnande koncept visade det sig.

Köket satt ihop med vardagsrummet och i detta stora rum följdes den röda tråden till punkt och pricka, inslag utav trä gjorde sig bra mot köket som gick i en matt vit ton. I denna bostad fanns det även plats för ett barnrum, detta rum var målat i grått och vi var noga med att inte tappa bort vår färgskala bara för att färgen på väggen byttes, så här plockade vi istället in beigea och bruna toner så att man verkligen kunde känns stilen rakt igenom.

 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: PEAB bostad
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: