ANNELUNDSVÄGEN 34

words

I ett lantligt hus ute i Allerum, stylade vi i förra veckan upp en helt hus med 3 sovrum, 2 vardagsrum samt 2 walk-in closets. Med andra ord, ett stort hus. 

Men också en väldigt roligt projekt, huset ligger lantligt beläget med hästgårdar, hundgårdar och mycket öppen natur. Ett härligt ställe där våra val enkelt föll på att plocka in omgivningen i inredningen. Dvs, plocka in trä i detta annars ljusa och moderna hus.

Det blev en fullträff att få in dessa färger och det knöt ihop så fint med omgivningen. Ifrån köket anslöt ett större rum, i ena delen utav rummet vid fönstren sattes ett enklare bord med två stolar – perfekta platsen för en enkel frukost eller en kaffe. Vidare löpte rummet ut i ett större allrum och här placerades ett större matbord med plats för upp emot 8 personer. Mellan matplats och vardagsrum fanns ytterligare en öppen yta och här valde vi att sätta en bokhylla samt en härlig howard-fåtölj med fotpall, en riktig myshörna.

På överplan fanns två sovrum, ett blev till ungdomsrum med en enklare skrivbords del samt det andra rummet blev till ett barnrum. I mitten fanns det andra vardagsrummet och här fick vi upp en ordentlig soffa för att visa på rummet storlek, ifrån detta rum har man även ingång till ett rymligt förvaringsrum som vi valt att styla upp till walk-in closet.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden: