One Step Closer to My Goal.

DAY1 CollageGod morgon!
ÄNTLIGEN! Gym-kortet blev fixat imorse och började dagen med ett Body Pump pass, bra början för hela kroppen när man inte tränat på ett tag. Ett riktigt mördar-pass! Men känslan efteråt är det bästa jag vet, så himla stolt över mig själv att jag äntligen fick gjort det. Kom hem och möttes av nybakta semlor (?!) Varför?… 
Men att äte en sådan direkt efter ett träningspass kan ju vara det dummaste valet. Så istället gjorde jag mig en supergod & nyttig smoothie istället. Så gott, nu är jag igång! Och jag ser fram emot att någongång längs vägen nå mitt mål om en starkare, hälsosammare och gladare kropp & sinne. 

Good morning!
FINALLY! I bought a gym-card this morning, and started out with a Body Pump workout, where I involved my entire body, a great start for a “long-resting-body”. It was a real killer-workout, but the feeling afterwards proved that it was so worth it. Amazing! I’m so proud of myself that I finally did it, and I can’t wait to some where along the way reach my goal – a healthier, stronger and happy body & mind. Came home and made this super delicious and healthy smoothie. 

DELICIOUS HEALTHY SMOOTHIE:
• 1 Banana / 1 banan
• Some frozen berries / ca. 1dl frysta bär
• A couple Dried Cranberries / Några torkade tranbär
• 1,5 dl Greek yoghurt / 1,5dl grekisk eller turkisk yoghurt
• 1 tablespoon flaxseed / 1 matsked linfrö (bra proteinkälla!) 
Mix & Drink!

2 Kommentarer

Kommentering är stängd.