Not Without My Cap. Period.

Steelers CollageLite kvällshumor. PEACE ✌
Evening humor. PEACE ✌

2 Kommentarer
 1. Kristiane
  Kristiane says:

  Hei! Jeg fant den ene interiørcollagen din på weheartit for ca 2 uker siden, og jeg har stalket bloggen din etter det! Den er så fin, du er kjempeflink! Jeg er ikke noe flink til å kommentere på andre blogger dessverre, men jeg er blitt ny fast leser hos deg i det siste. Jeg begynte å lure på om jeg hadde lagt igjen en kommentar på din blogg, at det var slik du hadde funnet bloggen min, men jeg kunne ikke huske at jeg hadde kommentert noe hos deg. Men det skal jeg uansett bli flinkere til, hehe!

  • denice
   denice says:

   Hej! Gud vad sjovt at du gillar min blogg! Super roligt at höra!
   Ja, hade varit roligt med fler kommentarer, så säg gärna till om det är något du gillar och vill ha mer av, alltid roligt at veta! 🙂
   Kram!

Kommentering är stängd.