New Things Happening.

Skärmavbild 2015-01-02 kl. 22.22.21
Skärmavbild 2015-01-02 kl. 22.22.42

Igår började jag blogga för STYLEROOM.SE.
Det var väldigt roligt att bli kontaktad av de och det kändes självklart att hoppa på det tåget.
Så minst en gång i veckan kommer jag blogga för de, och då är det unika inlägg som ni inte kan få se/läsa här …

Så in och kika på gårdagens inlägg..
> HÄR <

2 Kommentarer
 1. Amelie
  Amelie says:

  Vill börja med att säga att du har en fantastisk blogg!
  Undrar lite över din utbildning till inredningskonsult.
  Jag har precis studerat en termin inredningsarkitektur i USA men bestämde mig för att fortsätta på samma spår hemma istället och funderade på att först läsa till inredningskonsult på distans som du. Undrar vilken utbildning du gick/går och vad du tycker om den?

  • bydenice
   bydenice says:

   Tack så hjärtligt! 🙂 Vad glad jag blir!
   Gud vad roligt att plugga det där borta! Jag går distans utbildning från Köpenhamn, Arkitektskolen for Indretning. Jag tycker absolut den är bra! 🙂 Har lärt mig mycket bra än så länge, så kan varmt rekommendera den!

Kommentering är stängd.