Mother, Daughter, Nephew Day

Ursäktar för dålig uppdatering, men det här har jag sysslat med idag!
Inte varje dag man får passa denna lilla godingen, så då läggs all fokus på honom. Startade dagen med god fika med min mamma och min brorson. Ett himla snö oväder måste jag säga, tur vi hade varma kläder kan man väl konstatera. Senare under dagen fick man även gjort en väldigt bra deal, men mer om det en annan dag…

Apologies for horrible updates today, but this is what I have been doing today!
It’s not everyday you have the chance to spend time with your nephew, so all my attention was on him today. Started out the day downtown in the snowy weather for coffee/lemonade together with my mom and little nephew. Amazing how it can be this cold, luckily I have a warm coat. Later during the day I signed some very interesting papers…

4 Kommentarer
 1. Hannah
  Hannah says:

  Bor du i Helsingborg? Haha fy vad läskligt, det gör jag med och jag har följt din blogg jätte länge och inte haft någon aning om att du bor här!
  Jättebra blogg med fina bilder förresten! 🙂

  • denice
   denice says:

   haha, vad roligt! Där ser man! Japp jag bor i Helsingborg, dock har jag ju bott i USA ett år, kanske därför 😉
   Tusen tak du! 🙂 Kram!

  • denice
   denice says:

   Åh just ja! du jobbar ju där nu, har varit där två gånger och du har inte jobbat någon av dagarna 🙁
   Kommer gärna nästa gång du jobbar! <3

Kommentering är stängd.