made with love,

bild 5bild 2God morgon! Skulle kunna tro det var helg eftersom jag är ledig idag! Ändå gick jag upp halv 8 för att köra världens bästa till jobb, men vad gör man inte för de man älskar? 
Idag har jag massa planer, jag ska riktigt sätta mig ner med ett vardags-rums projekt jag har, jag ska avsluta mina möbler, fota de och visa de här tänkte jag, om ni är nyfikna? Sen tänkte jag faktiskt bjuda på en TÄVLING ikväll, som ni inte vill missa! Stay tuned.. 

Good morning! Could almost think its saturday today, since I’m off work! I still went out of my bed at 7.30 to drive my boyfriend to work, the things you do for love.. Anyway, since I’m off I have a couple of things thats has to be done. I’m going to go all-in on my livingroom project I’m working on, I’m going to finish off my furnitures, and take pictures and show you guys later, if you want to see? And for the best part, I’m having a COMPETITION tonight, that you don’t want to miss! Stay tuned..

4 Kommentarer

Kommentering är stängd.