M . O . N . D . A . Y

bild 1-4

Välkommen läsare, välkommen måndag! 

Ny vecka, och nya grejer i lägenheten… Det är detta jag har längtat efter “små-pillet” som gör det sista. Vi har ju pratat om detaljer här på bloggen.. Idag har jag hoppat in extra eftersom min chef har semester, så det blir en 40h vecka denna veckan. Men ska försöka hinna med bloggen också så klart! Ikväll var min kära sambo på kundmiddag så jag passade på att bjuda hem mina föräldrar på lite jobb och god middag. Pappa fixade i garderoben, fixade den sista golvlisten och gardinstången i vardagsrummet kom upp. Mina ursnygga grå linnegardiner gav verkligen rummet en oerhörd varm känsla. Bild kommer imorgon! 

Det är många som har frågat om vårt sovrum, och ja det är en historia för sig. 
Vår säng är magisk, sänggaveln är så stor!! och så snygg, vi har köpt läckra linnesängkläder .. MEN resten är inte riktigt fixat och därför får ni vänta lite med det ... Men den som väntar på något gott …
I veckan ska jag köpa lite småsaker för att få i ordning på sovrummet, så stay tuned!