Let’s Get Strong Together!

Fitness Collagepics/Weheartit.

Ett litet tids-inställt tränings inlägg här, då jag befinner mig på gymmet. Wihoo! Även fast mina ben ber mig att stanna hemma, tänker jag gå efter magkänslan och inte vad mina ben tycker. Fått fint sällskap ikväll, och jäklar vad vi ska kötta! 
Vet inte hur viktigt ni tycker musik är, men för mig är det A & O. Har jag glömt mina hörlurar är det bara att vända bilen igen. Därför tänkte jag bjuda på mina favoriter som ger mig all energi jag behöver på gymmet. Om ni gillar min musik smak, och behöver pepp är det bara att subscrib’a min Spotify lista “I’m Strong And I Know It” HÄR

Guess where I’m at? THE GYM! Even though my legs rather would have stayed home, I dragged myself to the gym for a killer workout. So, Music – is that important for you? 
Well for me, its super duper important! Especially when I train, If I forget my headphones I might as well turn around to get them, otherwise I will never be able to focus at the gym. So, thats why I though you might need some fun new music? Down below are my favorite workout songs, if you want more – Subscribe my spotify list “I’m Strong And I Know It” HERE. 

Drinking From The Bottle – Calvin Harris ft. Tinie Tampah.
When Worlds Collide – Zara Larsson
Dance Our Tears Away – John De Sohn ft. Kristin Amparo
Superlove – Avicii ft. Lenny Kravitz
Larva (Far Away) – Morten Breum
This Is The Song – Nause
Turn Around (Dave Audé Radio) – Conor Maynard ft. Ne-Yo
Supernatural – Ke$ha
Million Voices – Otto Knows
Every Chance We Get We Run – David Guetta, Alesso ft. Tegan & Sara
Turn Up The Love – Far East Movement ft. Cover Drive
The Lucky Ones – Kerli
Fast Car – Taio Cruz

6 Kommentarer
 1. Sundus Gr
  Sundus Gr says:

  Great songs, there is also Treasure by Bruno Mars its great make you wanna dance, and a slow song name The A Team by Ed Sheeran witch is awsome <3

 2. Philip Nordin
  Philip Nordin says:

  får ångest av alla dina träningsinlägg, hahah… får väl bota ångesten med träning gissar jag 😉

  • denice
   denice says:

   haha, nodde!! Ja, jag tror det är det bästa sättet att bota ångesten! Nu har du ju världens chans i CA, #moveyourass! 😉

Kommentering är stängd.