Ideas 4 New Years 2012

HairstylesHar ni koll på nyårs-outfiten? Jag kan fortfarande inte bestämma mig, tror jag kommer satsa på en jag köpte i USA. Inte den så kallade “klassiska” klänningen med glitter, men tror det kan bli snyggt! Dock satsar jag mer på detaljerna, så som håret (!) Här är lite roliga idéer om man vill think outside the box så att säga. Min Favorit är den 1a längst upp till vänster. 

Do you know what you are wearing for new years? I am still deciding… I think I will be wearing a dress I bought in the U.S that I still haven’t worn yet, however its not the classic new years dress, but I think it will be good. I do want to put more time into details this year, like my hair for example. Here are some fun ideas what you can do with your hair if you want to think outside the box. My favorite is the top left. 

4 Kommentarer
  1. Hanna
    Hanna says:

    Älskar den längst till höger på mittenraden! Du har en så himla fin blogg och dina träningsinlägg är så himla inspirerade!kramis, hoppas du får en fin början på det nya året!

Kommentering är stängd.