Gossip Girl Addiction

GGBoysJag har alltid älskat Gossip Girl, men nu har jag bara två avsnitt kvar att se och jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Så himla spännande, dock är det alltid lika härligt med lite ögongodis. Jag menar – bara kolla liksom!
Är så kluven när det kommer till vem GG faktiskt är, men jag antar att jag snart får det att veta… 

I have always loved Gossip Girl, and now I only have two more episodes to watch and I am going crazy!! Its so exciting and thrilling! Its always fun to watch though, to see these three eye candies. I mean, just look at them!
I really have no idea who GG actually is, but I guess I will soon find out… 

9 Kommentarer
 1. Li
  Li says:

  Vad lustigt att du postat om GG också! Jag har dock sett dem sista avsnitten nu, du har något roligt framför dig! Det hade varit roligt att veta vem du tror GG är?

  • denice
   denice says:

   Jaha vad spännande! Ja det kan jag tänka mig 🙂 vem jag tror GG är?.. Jag tror nog att det kan vara Jenny Humphrey kanske? Var det vem du trodde? (Säg inte vem det är nu bara) 🙂

 2. Li
  Li says:

  Nej det var inte den jag trodde! Personen bakom rösten till Gossip Girl är dock med i sista avsnittet, vilket jag tyckte var lite roligt. Har dock inget att göra med vem det faktiskt är! 🙂

Kommentering är stängd.