That gorgeous dining place.

Matplatscollage
Något som har varit väldigt viktigt i vår nya lägenhet är ett vackert matbord.
Jag tycker att alla borde ha en matplats, en vackert plats där man sitter och äter god mat, bjuder hem vänner – en center piece i hemmet helt enkelt.  En plats där det alltid ska stå fina blommor och ljus på, men med alla dessa idéer i huvudet är jag lite kluven om jag ska gå på alternativ 1 eller 2… Vi har bestämt stolar, lampor och bordet vet jag hur det ska se ut. Sen handlar det om detaljerna, för kom ihåg! De är viktigare än man tror. Får bestämma på plats sedan vad som blir snyggast.
Här är i alla fall ett härligt collage med inspiration för matplatsen/matsalen, ♥ it? 

2 Kommentarer
 1. Amanda
  Amanda says:

  Underbar blogg!! Verkligen inspirerande!

  Tänkte bara fråga vart du redigerar dessa collagen? Jättefina – lite sådär organiserat kaos, det är så mycket inspo man vill få in samtidigt, loves it!

  xo

  • bydenice
   bydenice says:

   Tack så hjärtligt! 🙂
   Jag redigerar i photoshop och ja jag gillar också när de ser lite sådär slarviga ut 🙂 Thanks! XX

Kommentering är stängd.