Excuses don’t burn calories.

workout2 CollageÄNTLIGEN lite träning!
Någon mer än jag som följer massa träningsnarkomaner på instagram, och varje gång man ser en ny bild tänker man – “borde ta tag i tränandet”. Ja det borde jag f*n i mig göra nu! Jag och min pojkvän har satt det på vår nyårslöftes lista, men varför vänta egentligen? Man drar bara ut på det. Speciellt nu på vintern, det blir snabbare mörkt, och när klockan är 4 ser det ut som 9 typ. Så istället för att häcka framför tv’n i 4 timmar, gymma 1 – ta en lång dusch & scrub på det och slappa 2 timmar framför tv’n istället? 

Behöver tips & motivation! Jag funderar att börja träna på 24/7 i Helsingborg – någon som kan rekommendera det, eller något annat? Känner inte för att panga ut flera tusen i nuläget, så därför det föll mig i smaken. Huvudsaken är ju att man kommer iväg. Who’s with me? 

FINALLY some health & fitness!
Someone else who follows a bunch of training beasts on instagram, and daily thinks about starting to workout after seeing those pictures? Well, I do. Me and my boyfriend put it up on our new-year-resolution-list, but why wait? Now at winter time is actually my favorite season to workout, spring & summer is when you want to be outside, but now it gets dark around 4, so why not use the day for some exercise, it will make you happier, more awake and a strong body. 

I need some tips, help me get myself motivated again! Who’s with me? 

4 Kommentarer
 1. sdf
  sdf says:

  Yay, alskar dina traningsinlagg! Haller med om att man inte ska vanta till efter nyar for da ar pressen sa himla stor, plus att man kanner sig mer omotiverad efter allt julfrosseri. Jag tranar aret runt men tankte att fran och med det nya aret borja rakna antal traningspass, det tror jag kommer motivera mig!

  • denice
   denice says:

   Vad glad jag blir!! 🙂 Visst är det så, håller med precis det du skriver, tack för din motivation!! 🙂

 2. Chanel
  Chanel says:

  Hej!
  Jag tränar på f24/7 och jag tycker det är helt okej. Jag gillar när det finns gruppträning, t.ex. bodypump och spinning och det finns inte i Helsingborg (då får du åka till Lund/Malmö) men för 199kr/mån är det värt. Det är bra att det är öppet dygnet runt. Det är lite så att du får vad du betalar för 🙂

  • denice
   denice says:

   Tack så hemskt mycket för din hjälp! Jag är lite likadan, gillar gruppträning men just nu vill jag bara komma igång, och det ligger nära mig och för det priset är det grymt! 🙂

Kommentering är stängd.