Design doesn’t have to cost a fortune..

Interiormusts

Kikade igenom lite inspirations bilder och valde dessa ovan, sen tänkte jag.. Många tror att snyggt alltid måste vara dyrt, men det måste det inte. Jag förspråkar att göra mycket själv, testa & greja med olika träslag, läs bloggar och se mycket på inredningsprogram, det finns så mycket man kan göra själv.
MEN för er som inte vill greja själv, eller som vill blanda så kommer här mina 4 favorit produkter från IKEA just nu. Deras kohudar är kanon, bra pris då de ligger på 1295,-, men håll utkik ibland har de special erbjudande för 795,-!! Fotpallen i kohud kostar väl lite mer än vanliga fotpallar, men den utfyller ett extra krav, den är Supersnygg & praktisk. Win win. Sen hitta jag de matstolarna när jag var på Ikea i Helgen. Snygga, sköna och till bra pris! ca 795,-. Sist men inte minst tycker jag alla borde unna sig en läcker lampa över köksbordet, denna ovan är meckig att sätta ihop, men det kan den vara värd. Grymt snygg i verklighet. Ikea får idag 5 av 5 ✮.

–  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –

Looked through some inspiration pictures and chose the ones above, then I thought .. Many believe that nicely always have to be expensive, but it has not. I like to do much myself, and can truly recommend it, read blogs and see a lot of different interior design programs,  great inspiration and there’s so much you can do yourself.
BUT for those of you who do not want to do it yourself, or who want to mix, here are my 4 favorite products from IKEA right now. Their cowhides are great, good price too. The footstool in cowhide will cost a bit more than usual footstools, but it fills an additional requirement, it is Super stylish and practical. Win win. Then I find theese kitchenchairs when I was at Ikea this weekend. Stylish, comfortable and a good price! Last but not least, I think everyone should treat themselves with a special chandelier over the kitchen table, this above is a bit tricky to put together, but it is worth it. Ikea gets today 5 out of 5 ✮.

2 Kommentarer
 1. vicky
  vicky says:

  hej! i mitt vardagsrum så är där en vägg som jag tycker är så tom och tråkig men jag vet verkligen inte vad jag ska pynta den med. Jag har tvbänk och tv och bredvid tvbänken har jag 2 potatislådor som jag satt lite grejer i o sådär. men upptill på väggen känns det så tomt. Vill ha något som inte alla andra har. till exempel så har ju iprincip alla såna tavellister på väggarna och ställer lite allt möjligt på dem, och visst det är jättefint det också men det känns så vanligt. så jag tänkte om du hade någon rolig idé på något annat man kan ha? 🙂 tack! och jag säger det igen, jag totalälskar din blogg!

  • bydenice
   bydenice says:

   Förstår dig, kul med lite annorlunda än alla andra, jag får en bild av hur du har det, om du vill så hade det bästa varit om du villa ta en bild och maila den till denice_lindell@hotmail.com så ska jag hjälpa dig med lite tips 🙂
   Vad kul!! Blir så glad 🙂

Kommentering är stängd.