So So Close!

morn
God morgon mina fina!

Herregud vilka dagar jag har haft ... var ledig tisdag och onsdag, men har varit allt annat än ledig. Det har varit all krut på lägenheten. Nu i slutet är det mycket som ska gå vägen, blir det problem på ett ställe stoppar det upp för nästa. Vi stötte på lite småproblem men allt gick att lösa. Nu har vi jobbat som tusan och det är i princip färdigt!! Kan ni fatta? I April köpte vi vår lägenhet, och redan då var jag i extas, nu är vi bara dagar ifrån inflyttning, THIS IS CRAZY!!

Idag blir det en lång dag på Zara, en gossekväll med familjen väntar och sen jobbar jag hela helgen på Väla. Ska få in lite arbete i lägenheten också. Alla verktyg och grejer ska ut, då vi bokat städfirma till måndag morgon. Underbart att sen flytta in och allt är kliniskt rent. Fönster ska putsas, golv skuras och alla lådor i kök osv ska dammas. Och så kommer det dofta nystädat, det är väl ändå det bästa?

Sen är planen att vi ska flytta in på min pojkväns födelsedag då vi båda har tagit ledigt. Är så lycklig just nu. Herregud ♡

2 Kommentarer

Kommentering är stängd.