Be the Girl You Were to Lazy to be Yesterday.

Workout Collagepics/weheartit.com
 
God morgon! Lördag, sköna lördag!
Börjar dagen med stor frukost, inrednings program och städning. Har nu bestämt mig för att köpa gymkort, jag har försökt träna och göra övningar hemma, men det är inte optimalt för mig. Jag behöver komma ut, träffa folk och bli inspirerad av andra! Därför kommer jag satsa stenhårt på träningen nu, är verkligen riktigt taggad – längesedan jag kände så kan jag säga!
Har även planer inom träning&hälsa inom framtiden, spännande projekt vill jag lova! NU KÖR VI!
 
Good morning! Saturday, sweet saturday!
I started my day with a big breakfast, an interior design show on TV and cleaning. I have finally decided to buy a gym card, I have tried to exercise and do things at home, but it’s just not the same thing! I need to get out, to meet people and to move for real! So hopefully this upcoming week I will start my new exercise schedule. I am super excited, long time ago I felt like this! LET’S GO!
2 Kommentarer
  1. Sundus Gr
    Sundus Gr says:

    Good Luck. Yeah going to the gym is a great idea One u meet new people and make friends and if you didn’t at less you had a body you like. Work Hard <3

Kommentering är stängd.