at my boyfriends place,

bild 1-16bild 4-11bild 2-16Igår kväll blev det julpyntat hemma hos min pojkvän, nya växter, julgranar & julstjärnor. Gjorde stjärnan i hallen själv, och köpte en ljusslinga hos Soluppgången som jag virade runt den, lyste underbart fint på kvällen! Pallbordet kom på plats, och den nya adventskransen med 4 maffiga blockljus kom på plats. Grymt snyggt blev det, om jag får säga det själv. 

2 Kommentarer
 1. Matilda
  Matilda says:

  Hej Denice!
  Super fin blogg! Du är en tjej som har koll på läget, så jag tänkte rådfråga dig! Jag har en svart Moncler jacka med svarta primeboots denna vintern. Vad ska jag matcha med för mössa? Jag vill inte vara svart-svart-svart, eller vill jag det? Jag gillar FWSS liknande mössor, men tipsa gärna om andra! Snälla, hjälp! Kram

  • denice
   denice says:

   Hej på dig fina!
   Tack så mycket! snyggt, egentligen finns det inget rätt och fel, jag hade kört antingen en tyg mössa med pälsboll på toppen, eller en snygg vinter mössa med päls längs sidorna, ska göra ett collage i dagarna, så kan du kika på det! 🙂 Kram

Kommentering är stängd.