Amazing Morning.

bild 4-20
God förmiddag på er mina fina!

Åhh, förlåt att jag lagt er läsare åt sidan men det är så otroligt mycket på gång i mitt liv nu, (positivt menat).
Jag älskar mitt jobb på Zara där jag jobbar mellan 25-30 timmar i veckan, samtidigt som jag börjat plugga till Inredningsarkitekt på distans – bara de två grejerna tar mycket tid! Sen vill jag så gärna hjälpa till överallt, så har jobbat för min pappa med poolbygge någon dag i veckan, och sen min fina mamma som jag och hon har en Inredningsbutik tillsammans, hos gör ett otroligt bra jobb mestadels själv, men jag vill så gärna vara med också, så det är ett pussel att få ihop allt, samtidigt som vi håller på att renovera lägenheten och att man någonstans däremellan ska ha tid till golf, vänner, familj och min kära blogg.

Så ja .. Jag älskar min blogg, och jag brinner för detta! Men om det ibland skulle vara lite tyst på bloggen, så vet ni att jag försöker mitt bästa för att hinna med allt.
Hoppas ni förstår ♥.

Anyway, spana in min magiska frukost imorse vid poolkanten. Helt fantastiskt väder, men ändå sitter jag inne och bloggar, vad gör jag inte för er! Nu är jag äntligen färdig med det ena projektet i skolan, och ska skicka in det ikväll. Nu ska jag ut i solen och slappa ett tag innan jag ska jobba senare idag.

Kommer lite trevliga inlägg senare. XX!

2 Kommentarer

Kommentering är stängd.