2013 • Will Be My Year

2013collageVi får väl säga Välkommen 2013. 
Här kommer ett litet inspirations inlägg som visar vad detta året kommer handla om. Eftersom jag började blogga förra året, och inte hållit på så länge tänker jag att detta kommer bli mitt år! 
Det kommer bli otroligt mycket inspiration, mode & hälsa. 2013 blir ett rese-år för min del, vilket jag är så otroligt glad över. Finns inget bättre, så ni kommer få hänga med till både Thailand, London, Italien och på kryssning! 
Vill super gärna höra förslag på vad NI vill läsa om, ibland ligger inspirationen på hyllan, och då behöver jag er!

Welcome 2013, is an honor to say. 
This year is going to be great, I can feel it! I will put more time and effort into my blog, for you guys. I will also continue to inspire with pretty collages and other fun things. This year will be a travel-year for me, and I am so excited! You should be too, since I am taking you with me on my travels. On the list right now is; Thailand, London, Italy and a cruise! So happy!
I would love to hear what YOU would like to see/read more about here on bydenice, feel free to share!

8 Kommentarer
 1. Jenny
  Jenny says:

  God fortsättning! Gärna inredning och träning! Ska ta tag i mina sista kilo innan jag är riktigt nöjd! Kram och hälsa familjen!

 2. Hanna
  Hanna says:

  Låter som att du kommer få åka på ett par trevliga resor i alla fall! Jag skulle gärna se många inlägg om träning och hälsa, enkla övningar man kan göra hemma med kroppen och lätta tips på hälsosam mat eller vad man ska säga. Gott nytt år! Kram:)

  • denice
   denice says:

   Absolut! Det ser jag väldigt mycket fram emot! 🙂
   Låter kanon! Tack för din hjälp! Kram & God fortsättning 🙂

Kommentering är stängd.