14 – days – 2 – GO

workout Collage
Vill börja med att säga Välkommen till min nya blogg här på Bloggerfy!
Jag har fått äran att blogga hos de, så det kommer ske mycket roligt i framtiden här.

Nu till FITSPO inlägget, 14 days to go until christmas. Visst under julen lär man äta mycket mat, godis och gotteheter, men det betyder ju inte att man ska strunta i allt som heter träning och annan kost. Jag är en person som jobbar bäst under press, så därför brukar jag alltid sätta igång med dieter & träning 10-14 dagar innan “det gäller” så höll jag på under hela gymnasietiden, innan semestrar och event. Hur som helst! Inte fått köpt ett gymkort ännu, men däremot har mina föräldrar köpt ett löpband, så där lär jag befinna mig nu ett tag, kombinerat med lunges, squats, sit-ups, push-ups & plankan. Ganska simpla saker att börja med. Detta börjar från och med idag! (Avslutade nyss passet och sitter här och flåsar som aldrig förr) Är ni up for some fitspo?

4 enkla saker att tänka på!
✪ Drick mer vatten! Vi dricker alldeles för lite vatten, speciellt under vinter halvåret, so start drinking!

✪ Ät mindre portioner, en vanlig sak som många glömmer bort. “Man ska äta upp allt på tallriken” Visst, men ta en mindre portion då! Och glöm inte att äta långsamt, då märker du när du blir mätt istället för att slänga i sig maten och bli proppmätt – ingen go känsla…

✪ SOV! Man kanske inte inser det själv, men sömn är väldigt viktigt för oss och våran kropp, om den ska vara välfungerande och må bra. Så minst 8 timmar sömn per natt.

✪ Vardagsmotion. Den absolut viktigaste träning vi har. Då rör vi oss som mest naturligast, vi använder alla muskelgrupper och fördelar träningen över hela kroppen. Ex, kan vara att ta trapporna istället för hissen, cyckla/gå istället för bil eller buss. Erbjuda dig att hämta något för en kollega, och på så sätt lift your ass of that chair.

4 Kommentarer
 1. sara
  sara says:

  vill bara säga, dina tips va ju bra! men det här med att äta tidigt på kvällen bullshit. När du tränar regelbundet så arbetar din kropp dygnet runt och speciellt under natten. Så att äta ett mål innan läggdags eller ett mindre mål är bara till din fördel om du vill bli vältränad och få synliga muskler. SÅ ta gärna bort den punkten, då det är falsk fakta då man vet mer nu än vad man gjorde under dom undersökningarna man gjorde för 10 år sedan. Bara ett tips!

 2. sara
  sara says:

  och dessutom.. din kropp arbetar som mest under natten när din kropp “vilar” då du sover 🙂 bara ett tips!

 3. sara
  sara says:

  då jag kan även tillägga att jag är själv en atletisk tjej som tränar Crossfit 7-8 gånger i veckan samt annan träning. Så du inte tror att det är “nobody” som skriver om träning.

Kommentering är stängd.