10 Days To Paradise.

Exercise/picture: Cape Verde 09

Nedräkningen kan börja! 10 dagar tills Thailand!
Efter en mysig vecka norrut med släktingarna har väl inte målet om “hälsosam & nyttig” hållit riktigt. Istället kör jag all in söndag den 6/1. Då jäklar! Häng med på mina 8 dagar till Thailand, så ska jag dela med mig av träningstips, roliga övningar och sist men inte minst, mat. Något speciellt ni vill ha tips på inom kosten? 

The Countdown can begin! 10 days to Thailand!
After a cozy week with my family north of Sweden, my goal of being healthy hasn’t really been possible. Instead I will go all in on sunday when I am back home. Follow me on my 8 days to go, where I will post tips about exercise, and food. Anything special you would like to know about food?

2 Kommentarer
 1. Clara
  Clara says:

  Lite tips på hur man kan variera sin frukost, för mig blir det nästan samma varje dag… knäckemacka med någonting + frukt och ett glas vatten.. Och hur mycket man borde äta till frukost om man är en träningsmänniska 🙂
  Gillar din blogg starkt! Kolla gärna in min!

  • denice
   denice says:

   Väldigt bra idéer där! 🙂
   Det gör jag gärna, och inspirerad och tipsar! Tack detsamma du 🙂

Kommentering är stängd.