• I Prefer New Beginnings •

DSC_0450CollagehomeDSC_0455QueenofdayIgår hade jag en riktig städ/flytta om/göra fint dag hemma. Jag tog på mig att städa bort julen, och när det var nerpackat i lådor gick jag igång med ommöblering och fixande. Nya blommor, lite förändring var vad vi behövde nu efter jul. Finns inget som får mig att må så bra som hög musik, och möblera om. Inredning i mitt hjärta. ♥ 
Om ni gillar detaljerna kommer ni älska denna hemsidan där vi har köpt nästan allt från:
Soluppgången

Yesterday I had a big clean/move around/decorate day at home. I removed all our christmas decoration and made our home pretty and ready for a new year. New flowers and re-furnishing does a lot! My favorite music was on, and I was in heaven, doing what i love. Interior in my heart. ♥

4 Kommentarer

Kommentering är stängd.