Thank God Its Friday.

bild 3-3

 

God förmiddag på er läsare!
Vilken morgon! Var uppe klockan 7 för att fixa och dona innan mitt yogapass kl 8, sen blev det hälso-brunch (↑) med mamma. MUMS! Sen har jag fixat lite på min skänk, den är i princip färdig – men det ni inte visste var att den var sönder i strukturerna på dörrarna och det har jag och min pappa jobbat på att fixa. Lättare sagt än gjort, ett riktigt hantverk. Men som sagt, borde bli klar till helgen!! Spännande …

Nu ska jag hoppa i duschen, sen blir det lax till lunch och sedan bär det av till jobb! Ikväll väntar AW med min pojkväns fina familj, dinner out och bowling. Ha en trevlig Fredag!! Kommer förbereda lite goodies för er under dagen. ♥ XX

. . . . . 

Started the day with yoga and when me and my mom got home, we made this lovely and healthy brunch (↑)
Soon off to work, but I have preparred some goodies for you during the day. Have a great friday! ♥ XX