SURBRUNNSGATAN 14B

Vi fick chansen att helstyla detta vackra nybyggda hus i Ramlösa.
Välkommen in, säger vi bara!

Här valde vi att arbeta med nordiskt dova toner, samtidigt som vi körde en väldigt modern stil igenom hela huset. På bottenplan möts man utav en stor hall, där vi utnyttjade ytorna med både sittyta samt avlastningsbord och tavla. Innanför hallen placerade vi vårt största matbord med 8 stolar, men med plats för ännu fler.

Det var viktigt för oss att mötas utav rymden i denna bostad, därför arbetade vi med stora canvas tavlor och inte för mycket smått, allt skulle kännas öppet och rymligt. Även vid soffan arbetade vi i samma linje, vi tog in en stor soffa samt ett stort soffbord och placerade fåtöljerna med tämligen stora avstånd.

Självklart skapade vi också en ombonad känsla med hjälp utav stora konstträd samt textilier. Gardiner, mattor och kuddar var viktiga element för att få till den rätta känslan.

I allrummet på ovanplan skapade vi plats för kontor samt en härlig umgängesyta, i intilliggande rum fick vi till ett mysigt masterbedroom. Även här skapade vi andra ytor så som en plats för fåtölj och ett avlastningsbord med belysning på.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström

Dagar på marknaden: 2 veckor