S:T CLEMENS GATA 38

En härlig lägenhet i övre delen utav stan, här kan man enkelt se kärnan ifrån balkongen och hela lägenheten har en riktigt trivsam känsla. 

I denna bostad skapade vi två sovrum, men egentligen finns det plats för tre. Det sista rummet valde vi istället att göra om till ett kontor, med många allmänt ytor i lägenheten kändes det rätt att bryta med ett kontor. Sida vid sida med kontoret placerade vi då istället ett härligt barnrum, i grå och rosa toner fick vi fram ett väldigt fint flickrum.

Det stora sovrummet fanns beläget vid ingången och i samband med den stora avlånga hallen, i sovrummet fick vi in en dubbelsäng samt sängbord, öppen förvaring i mörkt järn och vi valde därför att framhäva rummet i en gråare ton, något som passade perfekt.

I vardagsrummet fick vi in en vit soffa med plats för 5-6 personer, samtidigt som vi gjorde plats för ytterligare en sittyta genom att sätta in en fotpall. Glasbord och enkla detaljer satte stilen för vardagsrummet. Men inte att glömma – det härligt fikonträdet gjorde sin betänkta del i detta rum.

Ifrån vardagsrummet ser du direkt in till matplatsen och även här var det viktigt för oss att känslan följde med. Matplatsen blev därför en matchning mellan vardagsrummets och kökets toner, en perfekt lösning som du kan se på bilderna här nedan.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden: 11 dagar