SÖDRA STRANDGATAN 15

words

En utav våra återkommande kunder anlitade oss för styling utav denna fina 3:a mitt i city. Med ingång ifrån Södra Strandgatan och tre våningar upp överraskas man när man kliver ut och är på en innergård med “markplan” samt uteplats. Därför ett lite extra roligt projekt med en uteplats vid ingången till lägenheten.

I lägenheten fanns det ett större sovrum som vi valde att hålla i ljusa toner. Vi arbetade med dekoration på väggarna som knöt ihop rummet i en fin färgskala, en spegel kom upp på väggen och en ordentlig bäddning gjorde mycket i detta rum.

I det nya köket har ägarna skapat en mycket öppen yta och på så sätt knutigt ihop vardagsrummet med köket, så i detta rum placerades automatiskt matbordet. Det är kul att arbeta med öppna ytor och att ha möjligheten att sätta möblerna där dem passar bäst. Det ger oss fria händer att skapa något riktgt bra i slutändan! Soffan knöts samman med en rottingfåtölj ifrån Soluppgången som vi tyckte satte stilen och tonerna för detta projekt helt och hållet. Rummet blev så mycket mer levande genom att få in dessa toner och träslag, verkligen en hit med dessa möbler – framförallt nu när sommaren närmar sig.

Sista rummet, blev både ett sovrum samt en del för kontor/skrivbord. Oavsett köpare så uppskattar man detta rum mycket, det är på tillräckliga kvadratmeter och med ett härligt ljusinsläpp. Men vi valde att styla det som ett sovrum, då där även är bra förvarnings möjlighet i form utav garderober.

Vi använde oss utav en nyhet ifrån Soluppgången, den lilla mattan framför sängen. Fylldes upp bra i rummet och en roligt detalj att helt enkelt ha framför sin säng.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Fotograf:
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: