LENNGRENSGATAN 7

words

Här har vi vårt hitintills största projektet, så kul att kunna dela med oss utav detta.

I ett stort hus på Tågaborg fick bostadsägaren idén om att bygga tre bostadsrätter i sitt hus. Alla med sin egen prägel och charm, något som vi uppskattat mycket. Vi fick här möjligheten att styla bostäderna med tre olika och unika stilar, en efter varje lägenhet.

För att ni ska hänga med, har vi valt att kalla dem Etagé, Sekelskifts och Modern.

Sekelskifts lägenheten med entré på våning två, var en mycket elegant lägenhet där man sparat på mycket utav det gamla. Dörrar men fönster och tak med stuckatur satte verkligen valet för vår inredning.

Tankarna gick direkt emot beigea färger, blandat med trä då det nya köket också gick i samma känsla.

I köket fick in vi in ett stort matbord och en härlig takkrona, det är kul att man kan se hur mycket lägenheterna i detta projekt faktiskt sätter våra val utav färg och material. Vardagsrummet fick helt och hållet en beige skala, tavelramarna blandades i trä och vitt och även i sovrummet gjorde vi samma val. Detta för att knyta ihop alla rum och få fram en genomgående känsla. I ett litet rum med härligt utsikt mot havet valde vi att ta fram ett kontor, vem vill inte sitta där och arbeta?

I sovrummet fick vi inte bara plats med en säng utan även en fåtölj och fotpall, när man får in mycket textilier blir känslan direkt en helt annan.

Avslutningsvis vill vi bjuda er på en liten statistik på vad som faktiskt användes här, för att få en bild utav hur stora bostäderna faktiskt var, det gick åt:

46 stycken tavlor.
80 stycken växter.
23 stycken handdukar.
43 stycken kuddar.
26 köksstolar.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: