LENNGRENSGATAN 7

words

Här har vi vårt hitintills största projektet, så kul att kunna dela med oss utav detta.

I ett stort hus på Tågaborg fick bostadsägaren idén om att bygga tre bostadsrätter i sitt hus. Alla med sin egen prägel och charm, något som vi uppskattat mycket. Vi fick här möjligheten att styla bostäderna med tre olika och unika stilar, en efter varje lägenhet.

För att ni ska hänga med, har vi valt att kalla dem Etagé, Sekelskifts och Modern.

Etagélägenheten var egentligen den första lägenheten vi blev introducerade för. Här har man placerat köket, entre och allrum på nedre plan. En enkel altan fanns precis utanför, och innanför valde vi att placerade ett enklare barbord med tre stolar, en fin möjlighet till frukost med lite utsikt.

I allrummet valde vi att ta in en grå soffa men även att få in en arbetsplats, vilket gjorde att övreplan blev mer en umgänges plats. Perfekt att kunna dela av rummen på detta vis.

På övre plan fick vi in en ljus och härlig känsla, en matplats med ett runt bord kom på plats i burspråket, samt en soffa framför kakelugnen. Sovrummet gick även det i ljusa färger. Vi ville dela upp lägenheten lite, då det fanns två våningar. Nedre plan blev på så viss lite lättare och här kanske man själv spenderar sin tid, medan den andra våningen bjuder in till större middagar och mer umgänge.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: