HÖVITMANSGATAN 4A

Vårt tredje projekt på Hövitsmansgatan 4. Denna styling gjorde vi för Urban Properties via försäljning med Valvet. Så roligt att vi åter igen fått ett fint förtroende för att styla upp en lägenhet för dessa två partners.

Sist vi stylade en lägenhet på Hövitmansgatan 4 slutade det i total försäljning, vi sålde alltså att våra produkter i samband med lägenheten. Kunden fick på så sätt ett komplett hem att flytta in i, så fantastiskt och något vi gärna arbetar mer med! 

Nu ska vi prata om vårt senaste projekt, och för detta projekt valdes tonerna guld och grönt för att sätta prägel på lägenheten. I vardagsrummet finns en stor kakelugn som går i en mintgrön ton, väldigt fräck men det gäller att arbete med den och inte mot den. Detta gjorde vi väldigt enkelt genom att plocka in toner som matchade snyggt igenom hela lägenheten.

Sovrummet fick även det inslag utav guldet, precis som tidigare – för att binda ihop stilen. Kök, matplats och vardagsrum ligger i ett samlat allrum, ett väldigt trevligt rum men här var det också viktigt för oss att placera möblerna rätt för att bryta av lite. Matplatsen håller samman med köket och soffgruppen håller samman med kakelugnen.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden: