HAMMARBERGSGATAN 2

WOW vad det har ropats härliga ord kring denna halvstyling! Vi gör som ni säkert vet även halvstylingar samt piffstylingar. Vi använder alltså kundens grund och adderar en hel del saker för att skapa bästa möjligheterna inför försäljning. Här tillsattes en hel del och ändrades om därefter, men kolla in slutresultatet nedan. Sovrummet blev så himla mysigt med nya textilier samt gardiner, vardagsrummet fick en helt ny matta som knöt samman stilen ännu bättre än tidigare.

Kunden har fått lov att skriva några ord, dessa tar vi mer än gärna och visar upp för er:

 “Jag hade inte så höga förväntningar, förstod att det skulle bli bra men att det blev så fint och bra som det blev kunde jag aldrig någonsin gissa! Skulle rekommendera er till alla och ni ska även få hjälpa mig att styla min nya lägenhet som jag ska köpa. Kunde inte vara mer nöjd!”

Med kunskap i bagaget kan man göra sååå stor skillnad. Kunden hade en fin stil sedan tidigare och mycket utav kundens möbler och detaljer kunde faktiskt användas, ändå blev det en så stor skillnad. Nu önskar vi kunden och mäklaren ett stort lycka till med försäljningen.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden: