DROTTNINGGATAN 162

words

En helt nyrenoverad sekelskifteslägenhet på Norr med härligt ljusinsläpp.

Är det inte helt underbart när man hamnar i en lägenhet likt denna? Det tycker vi. Idéerna går på högvarv och vi vill starta direkt.

Ett härligt kök där vi inte ville “över fylla”, utan vi gillade rymden i rummet och valde därför bara ett enkelt sidebord + en unik pall. Resterande fyllde vi ut med dekorativa ting såsom örter, växter och ljusstakar i genomgående stil. Matplatsen däremot fick höga snittblommor och tallrikarna stod redo att dukas ut. För att hålla rummet öppet valde vi att använda oss utav en bänk istället för 6 stolar. Ryggarna på stolarna placerades mot fönstret och bänken mot ingången, så att man verkligen kunde få en helhetsbild utav rummet när man först gick in i hallen.

Vardagsrummet fick chansen att inviga våra nya soffor, som gjorde sig helt rätt på denna styling. Med extra långa gardiner fick vi rummet att kännas mysigt och inte för kalt. Tavlorna och växterna hjälpte såklart också till.

Sovrummet är faktiskt min personliga favorit, det kändes så harmoniskt helt enkelt. Det är ett utav de mindre rummet men det stör verkligen inte, härliga material och långa gardiner i linne var helt rätt här. Enklare tavlor och en hög lampa i glas blev här pricken över i:et.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: 3etage
Fotograf: Derek Harris
Dagar på marknaden: 14
Försäljningsresultat: