BRUKSGATAN 7B

words

Ett projekt mitt i City, på Bruksgatan.

Här fick vi in ett uppdrag ifrån Mohv Helsingborg. Kunden som i detta fall inte bodde i bostaden anlitade oss för en helstyling, det målades upp och fräshades till innan vi gick igång med vårt arbete.

Till en början hade vi en tanke om att få in matplats i vardagsrummet och på så sätt göra det till ett allrum. Men vid närmare eftertanke gillade vi mer tanken av att ha ett pampigt vardagsrum, så det blev vårt val. Vi valde att hålla det i den mer moderna stilen då kaklet och färgvalen gav oss den känslan.

Sedan tillsattes ett härligt högt olivträd i ena hörnet för att arbeta in lite växtlighet. Samt i det ena fönstret fick vi även in en grön fiol-fikus, växtligheten behövs och gör mycket – speciellt när man väljer dessa färger. Sovrummet fick en enkel touch och garderoben stylades upp med allt ifrån en härlig matta till plagg och skor.

Sedan kommer vi till det lite mindre rummet som ligger i anslutning till sovrummet, detta gjorde vi till ett mindre barnrum, så mysig känsla och visst går det att bo såhär något år med en liten. Till den som inte har barn går det givetvis att använda som kontor. Men vi valde faktiskt att placera ett litet skrivbord i vardagsrummet med utsikt mot Bruksgatan.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Mohv Helsingborg
Dagar på marknaden: 2 veckor
Försäljningsresultat: 1.749.000:-

FÖRE/EFTER: