BROMMAGATAN 13

Som ni vet har vi sedan i höstas varit en del i området: Tågaborg, och där framförallt på två gator, Karl X Gustavs gata samt Brommagatan. Här har många lägenheter fräschats upp inför försäljning och såklart valde dem att gå hela vägen och styla alla objekt. Något vi är fantastiskt glada över. Det har varit ett intensivt halvår på denna adress och här har ni nu förmodligen vårt sista projekt denna vår.

Kolla in hur mysigt denna 1,5 blev, härligt ljusinsläpp gav oss möjligheten ett bryta med svarta detaljer. Vi ville ändå hålla kvar i det ljusa och detta gjorde vi genom posters i samma ton. Vi fick in två härliga textillampor ovanför soffbordet samt lite annan textil för att göra rummet så mysigt som möjligt.

Sovrummet är även ett genomgångsrum, men i och med att vi placerade sängen som vi gjorde gav de rummet en fin känsla med möjlighet för sovdel. Köket fick in ett lite mindre bord, dels för att balkong ska komma på plats och vi ville visa utrymme för en passage, men även valde vi ett mindre bord för att få in ett lite större bord i allrummet/vardagsrummet. Det är alltid trevligt med känslan utav att man kan vara många runt bordet!

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden: