STRÖVELSTORPSVÄGEN 48

Stort hus stylades upp i samband med försäljning åt Valvet. 

Bostaden hade sedan tidigare legat ute med hyresgästernas möbler men nu kände mäklaren och ägaren att ett lyft behövdes, så vi förfrågades om jobbet och tog glatt emot det. Vi höll en enklare lantlig stil, som gav charm till huset.
Stilen var genomgående och vi plockade in tonerna ifrån olika träslag samtidigt som vi arbetade aktivt med mycket textil.

Placeringen utav våra möbler skapade stora ytor som gör det enklare för kunden att skapa sig en egen bild utav bostaden.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström

Dagar på marknaden:

 

TRÄDGÅRDSGATAN 5B

Vi är åter på plats i Landskrona för en helstyling i byggnad B, ni som följt våra senaste projekt vet att vi varit på besök i dessa nyrenoverade bostäder tidigare. Denna gång stod en helstyling på schemat med produkter och möbler vi använt i de senaste projektet, dock med en förändring – inga hål/borrning då bostaden ska kunnas sälja snabbt med inflyttning omgående. Självklart riktade vi oss efter detta och gjorde att vi kunde för att få det ombonad ändå.

Uppdragsgivaren vara mer än nöjd. 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Skandia Mäklarna 
Dagar på marknaden:

 

SURBRUNNSGATAN 14B

Vi fick chansen att helstyla detta vackra nybyggda hus i Ramlösa.
Välkommen in, säger vi bara!

Här valde vi att arbeta med nordiskt dova toner, samtidigt som vi körde en väldigt modern stil igenom hela huset. På bottenplan möts man utav en stor hall, där vi utnyttjade ytorna med både sittyta samt avlastningsbord och tavla. Innanför hallen placerade vi vårt största matbord med 8 stolar, men med plats för ännu fler.

Det var viktigt för oss att mötas utav rymden i denna bostad, därför arbetade vi med stora canvas tavlor och inte för mycket smått, allt skulle kännas öppet och rymligt. Även vid soffan arbetade vi i samma linje, vi tog in en stor soffa samt ett stort soffbord och placerade fåtöljerna med tämligen stora avstånd.

Självklart skapade vi också en ombonad känsla med hjälp utav stora konstträd samt textilier. Gardiner, mattor och kuddar var viktiga element för att få till den rätta känslan.

I allrummet på ovanplan skapade vi plats för kontor samt en härlig umgängesyta, i intilliggande rum fick vi till ett mysigt masterbedroom. Även här skapade vi andra ytor så som en plats för fåtölj och ett avlastningsbord med belysning på.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström

Dagar på marknaden: 2 veckor

TRÄDGÅRDSGATAN 5A

Två hela lägenhetshus i Landskrona har totalrenoverats efter en brand för något år sedan. Första lägenheten stor klar precis innan jul och vi fick chansen att styla upp den, så roligt!

Vi fick även chansen att styla upp bostaden efter säsong, något vi tidigare inte provat på. HSB, som vi gjort uppdraget för ville nämligen kunna marknadsföra bostaden med en ”julig” känsla såhär i slutet utav året. Vi tillsatte därför stjärnor, lärk och ljusstakar i varje rum, och det blev verkligen en jul-känsla igenom hela lägenheten. Så charmigt att kunna visa bostaden lätt inredd för jul.

Som vi njöt när vi fick piffa runt här, och vad tycker ni om resultatet? Vi tycker det hela blev så mysigt. 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Skandia Mäklarna 
Dagar på marknaden:

ERIKTORPSVÄGEN 56

Vårt andra projekt på denna adress,
så roligt att åter igen få hjälpa till med vår kunskap.

Denna bostad var i två plan, inte tre som tidigare. Därför blev det denna gång en helstyling för våran del. Kontor och barnrum fick ta plats på andra plan tillsammans med master bedroom. Vi placerade sovrummet i den större delen som även har utgång till terrassen.

På bottenplan fick vi in en rymlig soffgrupp, större matplats men även ett mindre bord för frukost och lättare måltider. Denna del placerade vi i anslutning med köket och därav fick man utsikten ut mot gatan. En trevlig yta att få in ett mindre matbord på om man känner att man ibland behöver lite extra plats.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svensk Fastighetsförmedling
Dagar på marknaden: 5 dagar

KARL X GUSTAVS GATA 68

Här har vi ett projekt lite utöver det vanligt..

En stor lägenhet i ett av de pampigaste husen på Tågaborg har vi fått chansen att styla. Helstyling stod på schemat och det innefattade: hall x 2, kök, matplats, vardagsrum, kontor, allrum samt två sovrum och två stora badrum. Roligt att få gå igång med ett så stort projekt.

Vi valde att skapa ett kontor på nedre plan, och sedan få till ett allrum samt två ljuva sovrum på plan två. Ett barnrum i dova toner och ett sovrum med mörka beigea toner. Så ombonat och trevligt blev det med både fåtölj och kroklist med kläder. Det finns många sätt att få textilier, inte bara genom kuddar och gardiner – vilket vi såklart också tillsatte.

På nedre plan skapade vi en stor matplats med ett mörkbetsat bord och 8 stolar.
Väggarna fylldes upp med vår egendesignade konst, detta gav ett exklusivt intryck.
Även i vardagsrummet tillsatte vi vår egna konst och här skapade vi sittytor för ca 6 personer, viktigt i stora rum att visa att det finns plats.

 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Dagar på marknaden:

SÖDRA STORGATAN 25

I förra veckan stylade vi upp denna trevliga 2:a på Södra Storgatan 25 i Helsingborg.

När vi klev in i lägenheten möttes vi utav ett nylagt golv och nymålade vita fräscha väggar,
så härligt sätt att börja en styling på, ingen åverkan på väggar som man behöver anpassa sig efter. Här var det fritt fram att skapa magi, och det gjorde vi också.

Vardagsrummet var luftigt och relativt stort för att tillhöra en 2:a, det gav oss chansen att skapa en rymlig soffdel tillsammans med fåtölj och en liten söt fotpall medans vi samtidigt fick in förvaring på ena väggen och ett skrivbord/kontor på andra väggen.

Matplats blev automatiskt i köket då det redan fanns ett monterat barbord där.
Vi knöt dock in det snygg med matchande barnpallar och lite extra kärlek till ytan.

Sovrummet blev i ljusa toner, med rymligt med plats kring sängen och en bra yta för eventuell förvaring eller spegel – likt den vi satte upp. Det blev verkligen ett mjuk och mysigt sovrum här.

Nu önskar vi mäklaren all lycka till med försäljningen utav denna 2:a mitt i city.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Fastighetsbyrån Helsingborg
Dagar på marknaden:

VAKTGATAN 30

Så var vi i härliga Ängelholm igen,
denna gången i en liten mysig nyrenoverad etta mitt i stan.

En så charmig lägenhet har vi inte sett på länge, det gröna köket och det redan monterade bordet satte stilen och pricken över i:et i detta projekt. Vi valde en modern färgskala med värme i, dels för att matcha upp köket men också för att inte skapa en för kall känsla i den lilla lägenheten. Valet föll därför på varmt brunt med träinslag för att mjuka upp det raka köket och dem moderna linjerna.

Det hela kombinerat blev så bra. En liten alkov fanns för sängen, såklart prioriterade vi att få in en dubbelsäng där och det gick faktiskt väldigt bra. I den andra alkoven fick vi plats med soffan (om än ganska så precis) men även det kände vi var viktigt att kunna visa, platsen i denna lilla etta.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Husman Hagberg Ängelholm 
Dagar på marknaden: ca 1 vecka, ökning med: 150.000kr

 

HÖVITMANSGATAN 4

Då håller vi tummarna att ni som spanar i vår Portfolio med jämna mellanrum känner igen denna adress sedan tidigare år. För nästan exakt 2 år sedan, 2018 fick vi vårt första uppdrag i detta lägenhetshus som totalrenoverades. (I vår portfolio finner ni 5 olika lägenheter vi stylat i detta hus.)

Nu ska vi tala om denna lägenhet och inte dem andra 5, hehe..

Här valde vi en ljus färgskala, detta i första hand då 2 utav sovrummen endast har ett fönster och vi ville få in så mycket ljus som möjligt i dessa. Därför valde vi en ”ljus röd-tråd” genomgående i lägenheten. Vi jobbade med långa beigea gardiner för att göra det ombonat kring dem stora sekelskiftes-fönsterna. Ett runt bord i köket för att göra öppningen mellan kök och vardagsrummet större och med lättillgänglig.

De både rummen blev till sovrum, ett mindre med en enkelsäng och ett större som blev masterbedroom. Här fanns även en kakelugn och sängen placerades helt rätt för att kunna njuta utav den öppna spisen.

Det var så roligt att vara tillbaka i Villa Ateno, och vi hoppas även att ni njuter utav bilderna här nedan.

 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Fastighetsbyrån Helsingborg
Dagar på marknaden: 10 dagar

RINGSTORPSVÄGEN 32

Nybyggt höghus på Ringstorp, stylades i modern stil men med varma textilier.

Vi ville få in känslan i själva byggnaden, lite av det råa höghuset blandat med teglet som delvis fanns utanpå. Vi plockade in varma och ombonade toner i textilier som såväl krukor. Terracotta och rostiga toner gjorde sig riktigt bra i denna bostad.

Ett runt stort bord skapade rymd mellan kök och vardagsrum. Även här såg vi till att tonerna höll ihop i detaljerna. Vi valde svarta stolar för att inte låta de vita väggarna ta över, i soffdelen plockade vi in en mörkgrå soffa vilket också knöt samman med de andra möblerna.

I både rummen skapade vi sovrum, man kunde också fått in ett kontor i det ena rummet men i och med att ”masterbedroom” var så stort så valde vi att plocka in ett mindre skrivbord där. Så två mysiga sovrum stylades upp med härliga textilier. Även här höll vi kvar i tråden ”rost”.

 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Fastighetsbyrån Helsingborg
Dagar på marknaden: 21 dagar