TRÄDGÅRDSGATAN 21

Vad tycker ni om denna somriga styling i en två mitt i stan och nära till havet? Vi älskar den!

Vilken skillnad vi gjort i denna lägenhet, ägaren hade redan flyttat ut så lägenheten var helt tom och vi hade fria händer. Lägenheten blev ljus och härlig, öppna ytor gjordes ännu öppnare och placeringen utav soffa och säng gjorde att hela lägenheten kom till sin rätta.

Vi valde att hålla kvar i dem ljusa tonerna, men blandade in bland annat stora gröna växter och beigea inslag. Bambustolen blev så himla häftig i detta rum. Med enkla medel förvandlade vi helt enkelt denna lägenhet.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Fastighetsbyrån Helsingborg 
Dagar på marknaden:

KOLLA IN FÖRE&EFTER BILDERNA HÄR NEDAN:

EFTER:

FÖRE:

 

LOKGATAN 4

Till ägaren utav detta hus har vi tidigare stylat ett annat hus, alltid lika roligt när kunden åter igen vänder sig till oss inför försäljning. Vi kan bara glädjas!

Detta hus ligger beläget i Billesholm och här har vi tidigare aldrig stylat.

Huset är ett charmigt hus med bra ytor och 3 sovrum, öppen planlösning vid matplats och vardagsrum samt även ett litet ”kryp in” på övre plan. I detta hus valde vi faktiskt att skapa 3 sovrum, 2 utav dessa blev barnrum och ett blev ett masterbedroom. Perfekt för en barnfamilj!

Kolla gärna in alla bilder här nedanför, och glöm inte slänga en extra blick på rummet på övre plan.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden:

HÖVITMANSGATAN 4

Ännu ett trevligt projekt i detta fina hus på Olympia, Hövitmansgatan 4 känner ni väl till sedan tidigare? Här har vi haft en hel del med spännande projekt, och nu är vi redo att visa er det senaste vi arbetat med på denna adress.

Här har ni en modern touch, rakt igenom. Takhöjden lockar fram oss till att arbeta med höjden och mörkare möbler och helt plötsligt så hade vi en modern lägenhet i händerna. Så spännande hur projekt växer fram och formas.

I detta fall satt vardagsrummet ihop med köket samt matsal, ytterligare ett rum hörde ihop med denna öppna planlösning och det var rummet med kamin, så här skapade vi en avslappnad känsla med en fåtölj framför den fina kakelugnen.

Resterande utav rummen finner man på ovanvåningen, här finns det plats för 3 sovrum om man så vill. Men i detta projekt valde vi att endast arbeta med 2 sovrum samt ett kontor. Kolla in alla trevligt bilder nedan, eller besök lägenheten IRL.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

KUSTGATAN 36

Mysigaste huset på en utav de större gatorna i fina Råå.

Här stylade vi upp ett tvåplanshus samt uteplatsen, stilen för detta projekt blev: lugn, fridfull samt lite ”sommarstuga aktig”. I och med att huset ligger så tätt inpå havet, förmedlade huset denna lugna känsla. Färgerna blev därför dem, också väldigt harmoniska och lugna. Allt höll samman i en fin färgskala, och vi arbetade mycket med de naturliga inslagen, så som trä och sten. Som också redan fanns i husets grund.

Nedan följer en hel del bilder på detta fina projekt:

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

HÄLSOVÄGEN 11

Kommer ni ihåg denna, Hälsovägens snyggaste lägenhet?

Nu har den fått en ny look, och känslan är härlig och somrig. Denna lägenhet är till försäljning med MOHV Helsingborg och vi fick åter igen möjligheten att styla upp denna lägenhet åt ägarna.

Hur härlig blev den? Jo, så härlig! Tonerna gav rummen en ny känsla, barnrum blev till kontor och vardagsrum blev matrum, roligt när vi åter igen får chansen att styla upp ett tidigare projekt och kan ändra om lite. Det blev som en ny lägenhet. Rummen är stora och behövdes fyllas upp, kolla igenom bilderna så kan ni ser hur vi arbetade med de olika rummen.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Mohv Helsingborg
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

VALLHALLSVÄGEN 44A

Ett stort hus men en ännu härligare utsikt, jisses vad vackert detta hus ligger. Här har vi åt Valvet Ängelholm stylat upp ett hus inför försäljning.

Inomhus hade vi många öppna ytor att arbeta med, detta tillsammans med husets stil gav en väldigt modern känsla och vi ville hålla huset i denna anda. Så vi valde att minimera vissa saker, såklart släppte vi inte vår ombonade och växtrika stil, men vi övermöblerade inte. Istället lät vi utsikten få sin del. Tonerna vi valde för att hålla stilen gick i en genomgående grå ton, med inslag utav svart.

Utomhus hade vi många olika platser att arbeta med, vi skapade en mysig matplats i samband med köksutgången. På framsidan satte vi snygga fåtöljer och ovanpå fick vi både plats till lougnegrupp och matplats, såklart med den fantastiska utsikten.

Kolla in bilderna från detta härliga projekt.

 

I samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström

 

JÖNKÖPINGSGATAN 44 B

Härligt ljus lägenhet på Jönköpingsgatan stylade vi i veckan upp för Eema på Svensk Fast Helsingborg.

Kolla in denna lägenhet, så somrig och helt rätt i tiden. Balkongen fick verkligen ett lyft och vi hade både tur med väder och en duktig fotograf. Lägenheten säljer helt klart in sig själv med hjälp utav vår styling.

I vardagsrummet fick vi både plats med en kontorsdel samt en bra placerad soffgrupp. En beige soffa gjort att rummet blev mjukt och hemtrevligt, med svarta detaljer och en del växter fick vi fram helhetskänslan. I köket satte vi in olika coola stolar för att skapa ett mer unikt uttryck, detaljerna i köket knöt snyggt samman med stilen i de andra rummet.

Sen har vi såklart det mysiga sovrummet, många kuddar ger en ombonad känsla. Något vi alla vill ha i vårt sovrum, inte sant?

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svensk Fast 
Fotograf: Stefani Lavess
Dagar på marknaden: 8 dagar

LINBASTAGATAN 9

Här ser ni faktiskt vår längsta uthyrning, såklart i en positiv bemärkelse.

Vi stylade denna lägenhet i Februari 2018, alltså för mer än ett år sedan nu. Anledningen till styling var att detta skulle bli en visningslägenhet vilket också förklarar den långa uthyrningsperioden.

ÄNTLIGEN får vi se bilder på detta projekt och det är så roligt att kunna dela detta med er. Vi valde att köra på en härlig vårfeeling när vi inredde denna lägenhet. Det gick i gröna toner med lite blå inslag, kändes väldigt vårigt och rätt, och gör såklart fortfarande. Kan bara inte förstå att vi hyrt ut våra produkter i 15 månader, så spännande när vi arbetar på nya sätt. Njut utav bilderna:

DROTTNINGGATAN 97

En lägenhet med den mest fantastiska utsikt i Helsingborg, helt klart. Här fick vi förtroendet att styla upp en lägenhet med helt ny känsla. En enkel färgskala som lämnar utrymme för utsikten och dem stora ytorna, valet blev enkelt när de kom till soffa och fåtöljer, inget som tar upp mer utav rummet än vad det ska. Bordet placerades i det lilla gatt som fanns mellan kök och balkong, vilket passade perfekt.

Två sovrum stylades upp, ett som master bedroom samt ett som kontor, vi riktar oss mot en lite äldre målgrupp i detta projekt och då får man göra små justeringar därefter. I vilket fall så blev det till en stor skillnad när vi fick ta över detta projekt.

Tack för förtroendet Valvet samt kunden och lycka till med försäljningen! 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

TRÄDGÅRDSGATAN 15

Härligt hus i Gamla Viken.

Här har vi huset men många öppna och allmänt ytor, något vi är väldigt glada att arbeta med. Det blev en modern känsla till detta hus och det kändes helt rätt från start till slut.

De svarta tonerna ifrån köket fick sätta stilen för alla våra detaljer, allt ifrån lampor till små skålar placerades ut för att knyta samman känslan. En mörkare soffa och matta gjorde vardagsrummet ombonat och mysigt, även om vi valde att gå på den moderna känslan. En modern stil kan göra rummen avskalade och då är det extra viktigt att arbeta med en mysig och ombonad känsla.

Sovrummen vi stylade upp blev till ett masterbedroom och ett barnrum, där plockades också mycket textilier in för att få samma känsla i dessa rum. Kolla in det härliga projektet här nedan:

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Länsbergs 
Dagar på marknaden: