OPHELIAS BRYGGA

Vilken fantastisk bostad Magnolia Bostad har producerat i Oceanhamnen.

Stora panoramafönster klär in vardagsrum och matplats, medan sovrum samt kontor på andra våningen har en mysig innergård att blicka ut mot. 

Vi valde våriga toner i ljusgult och grönt, det skapade en varm känsla i hela lägenheten. Självklart använde vi också våra basfärger, i detta fallet blev det grått och inslag utav trä.

Vardagsrummet fylldes upp på bästa sätt, med en stor plats för umgänge men även yta till förvaring. Matplatsen som angränsar till vardagsrummet fick ett stort matbord med 6 stolar, men med plats för fler. Här vill man ha stora middagar och samtidigt titta ut mot Ophelias Brygga.

På övre plan skapade vi två sovrum och ett kontor, samt en läshörna. Tonerna följde även med på ovanvåningen för att knyta samman. Tacksamt att arbeta med två toner, då är det enklare att lägga fokuset på vissa färger i rätt rum.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Våningen & Villan
Dagar på marknaden:

SMUGGLARGRÄND 3

Vårt andra projekt i Oceanhamnen.

Tillsammans med Serneke har vi skapat detta fantastiska resultat i nybyggda Oceanhamnen.
Vi fick möjligheten att styla upp penthouse-lägenheten i byggnad 3. Uppdragsgivaren hade en tydlig bild samt moodboard på projektet. En modern känsla, där vi föreslog att blanda in varmare toner och det blev en perfekt match.

Varma toner fick mjuka upp det annars stela och moderna i lägenheten. Det orangea teglet kring uteplatsen fångade verkligen upp vår känsla både inne och ute. Vi skapade två sovrum, en matplats i samband med köket och en trevlig soffgrupp med fåtölj och soffa med utsikt mot havet.

Havet som i detta projekt verkligen omsluter byggnaden, så häftig känsla.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden:

SÖDRA KYRKOGATAN 18D

Nyproducerat hus vid ån i Ängelholm.

Så trevligt bostad, nära till stan och till lugnet utanför fönstret. Här ville vi arbeta med utsikten och vattnet precis utanför, vi valde därför att minimera grönskan inne och göra bostaden precis så modern som den faktiskt är.

Stilrent blev det i vardagsrummet, raka linjer och klassiska färger. Mörka tavlor för att markera det ljusa rummet som besatt så mycket ljusinsläpp. Matbordet ställdes utifrån köksön, en rolig kombination som blev möjlig då kyl & frys var stationerad i mitten utav köket. Med hjälp utav väggen (baksidan till kyl & frys) kunde vi enkelt placera matbordet och dela av dem två rummen tydligt.

På det övre planet skapade vi ett sovrum och ett kontor. Här uppe fanns även ett allrum och där fick vi både in soffa, fåtölj och dagbädd – inte illa och absolut en viktig plats i huset. Det var extra viktigt för oss att visa på att det finns god plats även här uppe.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

SÖDRA STORGATAN 19

words

Vilket trevligt projekt vi fick avslutat i förra veckan!

Denna bostad ligger på Södra Storgatan 19, mitt i stan samtidigt som man har en egen oas i form utav grönska och uteplats på innergården. En riktigt trevlig känsla la sig över denna totalrenoverade bostadsrätt.

Här utnyttjade vi träslag tillsammans med mörkare möbler, vilken effekt det blev. Alla dessa öppna ytor och fönster skapade en tacksam rymd i hela bostaden. Vi använde oss utav mycket grönt i form utav snitt, fönsterkarmarna var något mindre och vi fick hela tiden tänka utanför boxen för att få ihop tråden och den grönskan vi önskade.

På ovanplan gjorde vi ett ”Master” sovrum som verkligen fick en harmonisk känsla över sig. I det andra rummet på övre plan gjorde vi ett kontor med ett runt bord, vi bröt lite mot det traditionella och det gav verkligen effekt.

Nu önskar vi säljaren och mäklaren all lycka till med försäljningen. 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

HÄLSOVÄGEN 11

Vi älskar när vi får kvitto på snabb försäljning, och vågar säga att stylingen påverkar resultatet. En ökning med 150.000 kr är dessutom inte dumt för säljaren i detta fallet.

Då vi gjorde två stylingar i samma byggnad, för samma kund. Var vi vid första anblick överens om att presentera lägenheterna på helt olika sätt. Denna lägenhet tog form i en mycket modernare och rakare stil. På så sätt kunde vi enkelt hitta målgrupper till dem båda lägenheter, förresten: vi nämnde kanske inte att båda lägenheterna blev sålda inom 6 dagar? Helt fantastiskt!

Här valde vi rolig och unik konst, öppna ytor samt matplats för större sällskap. Sovrummet i denna lägenhet är också aningen större vilket gav oss möjligheter för att tillsätta något mörkare textilier, vilket bara gynnades lägenheten och stilen därtill.

 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: 3etage
Dagar på marknaden: 6 dagar / + 150.000 kr över utgångspris

HÄLSOVÄGEN 11

Vi älskar när vi får kvitto på snabb försäljning, och vågar såklart nämna att stylingen påverkar resultatet. En ökning ifrån utgångspriset dessutom.

Här valde vi en vårig och härlig färgskala, mot tegelväggen som bevarats blev det riktigt schysst att plocka in varmare toner i samma skala. Ett mindre sovrum men desto större allmänna ytor.

Vi plockade in en beige soffa, men bröt att med en rödaktig matta. Växterna fick hämta upp mer färg, men vi använde också snitt i grundfärgen – alltså orange/rött. Det skapade en sammanhållning i hela bostaden. Sovrummet bäddades upp med ljusare toner, då rummet var i något mindre format. Lampa ifrån Soluppgången tillsattes och gav ett mjukt sken.

 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: 3etage
Dagar på marknaden: 4 dagar

TULEGATAN 20F

Radhus i Ramlösa stylades upp för Svenska Mäklarhuset i Helsingborg.

Ett något annorlunda hus men öppna ytor och bra med plats, samt hela 3 sovrum.
Alla de tre rummen valde vi att göra till barnrum/sovrum då målgruppen vi önskade rikta oss lite extra till var en barnfamilj.

Vi skapade därför ett ungdomsrum samt ett barnrum och även ett lite större vuxen sovrum. Tonerna i projektet gick i en modern färgskala. Gröna växter fick sätta känslan i allrummet, medan grunden gick i mörkgrått och svart. Det hjälpte mycket i slutändan att vi tog in lite de gröna, det ger alltid en fräsch känsla när träd och. växter med stora gröna blad får hjälpa till att fylla rummen.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Dagar på marknaden: 32 dagar

KADETTGATAN 26C

Helstyling i ett lägenhetshus med två trevliga sovrum.

Här valde vi att arbeta mycket med beigea toner då kökets köksluckor var i ett mörkare brunt träslag, detta gjorde vi för att knyta samman stilen i lägenheten på ett neutralt sätt. En moderna blandning med beiga och bruna toner på väggarna gjorde att det passade sig bra att hålla kvar i denna färgskala.

Självklart blev det en något bohemisk känsla i rummen, men detta gör dem båda sovrummen till en harmonisk plats och det är precis så man vill känna när man kommer in i denna lägenhet.

Vi önskar köparna många härliga år  i denna bostad.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Fastighetsbyrån Helsingborg
Dagar på marknaden: 4 veckor

KANTORSGATAN 9E

Ett underbart radhus vi fått chansen att styla i början utav detta år, nu sålt och vi kan avsluta projektet. Detta hus hade hela tre våningar och vi gjorde en helstyling – tillsatte ALLT för att nå detta resultat.

Vi och ägarna blev så nöjda med resultatet på detta stora projekt, det krävs så mycket mer än vad man tänker sig för att nå känslan utav ett helt bebott hem.

Här får ni ett smakprov på denna moderna lägenhet men mycket textiler och mjuka former för att göra dem annars helt nymålade vita väggarna något mer ombonade. Tonerna gick ifrån mörka möbler till mjuka grå och beigea toner. Mycket stora växter hjälpte såklart till att skapa rätt känsla.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden:

KULLAGATAN 38B

Vår fjärde lägenhet till salu via Bjurfors Helsingborg. 3/4 är nu sålda, snabbt dessutom! Så roligt när man kan visa upp dessa lägenheter med vår hjälp och sedan få en snabb försäljning, vi kan bara gratulera.

Denna etagelägenhet besitter en trevlig planlösning, sovrum på övre plan där vi även fick in en skrivbordsdel. Perfekt att utnyttja platsen när man för en gångs skull har den i ett sovrum. Vi valde att dela av rummet något då det fanns en skorsten igenom rummet. Alltså blev den inre delen tilldelad säng och en mer ”sovrumskänsla” medan den andra fick fåtölj, förvaring och kontor.

Nedre plan har en rymlig hall, ett ljust och modern kök samt ett mindre vardagsrum. Här placerade vi soffan mot kortsidan men utnyttjade ändå rummet till fullo med hjälp utav fåtöljer och förvaringsmöjligheter.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden: