SOCKERBRUKSGATAN 7B

Ett roligt projekt i Ängelholm, där lägenheten precis blivit renoverad och uppfräschad.

Vi fick ett samtal ifrån kunden som haft lägenheten ute till försäljning några veckor omöblerad, och utan vidare avslut. Kunden hade blivit tipsad om oss och valde att ge det här med ”styling” en chans.

Så det var extra roligt att visa vad vi kunde bidra med. Mäklaren återkopplade och tyckte det hela var 100%igt utfört. Så tacksamt! Nu hoppas vi på en fin försäljning och många intressenter.

Det var en ljus lägenhet vi möttes utav i förra veckan, tacksamt ljusinsläpp och vita väggar. En härlig grund att starta ifrån, vi placerade ett matbord med plats för 4 i köket, skapade ett barnrum samt ett masterbedroom. Vardagsrummet såg vi till att göra stort och rymligt med en soffa, fåtölj och stol skapade vi en härlig umgängesyta.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svenska Mäklarhuset Ängelholm
Dagar på marknaden:

OCEANKAJEN 4

Vi är återigen i Oceanhamnen, denna gången på Oceankajen. Så närma havet man faktiskt kan komma i denna stadsdel, fantastisk utsikt med andra ord.

Här arbete vi med varma toner, i en modernare stil.

I den avlånga hallen skapade vi en mysig sittyta med hjälp utav en dagbädd, här vill man gärna sitta en dag när solen står på men kylan utanför gör sig påmind.

Matplatsen i köket fick ett runt matbord, med plats för 4-6 personer. Vi använde ut utav en duk på bordet för att mjuka upp känslan i köket. En lång taklampa i svart knöt samman hela matplatsen fint.  Tonerna plockades vidare in i allrummet / vardagsrummet för att stilen skulle hålla ihop.

Här placerade vi soffa och fåtölj till ett runt svart marmorbord, öppna ytor med plats för umgänge.

Sovrummet plockades upp med hjälp utav textil i samma färg som i soffan, en röd tråd gick igenom hela lägenheten när vi valde att ta upp färgen även i barnrummet. Trä, svart och varma toner i oranget och gult blev stilen för denna bostad.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden: 5 veckor

ERIKTORPSVÄGEN 98

I Landskrona har vi i slutet utav våren stylat upp en nyproducerad bostadsrätt men havsutsikt.

Här vågade vi oss på rostiga och orangea toner för att skapa en extra hemtrevlig känsla. Efter övervägande med kunden valde vi att styla upp plan 1 & plan 3. Detta radhus har nämligen 3 våningar, häftigt!

Vi valde att göra ett sovrum på översta plan, då kan man vakna upp med havet utanför.

På entréplan gjorde vi plats för vardagsrum, matplats samt ett matbord även i mer anknytning till köket. Som ni förstår var det en stor yta att arbeta på men vi knöt samman det bra.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svensk Fastighetsförmedling
Dagar på marknaden: 7 veckor

SMUGGLARGRÄND 1

Vårt tredje projekt i Oceanhamnen.

Tillsammans med Serneke har vi skapat detta fantastiska resultat i nybyggda Oceanhamnen.

Vi fick även här möjligheten att styla upp en penthouse-lägenheten, denna gången i byggnad 1. Uppdragsgivaren hade en tydlig bild samt moodboard på projektet. En modern känsla, där vi valde att hålla tonerna så naturliga som möjligt, denna gången genom att arbeta med mindre färg och mer trädetaljer.

Även i denna lägenhet omslöt havet bostaden och därför kändes det helt rätt att inte låta bostadens inredning och detaljer ta upp för mycket fokus. Till skillnad från den andra lägenheten fanns här bara två sovrum, det ena skapade vi därför ett kontor i, självklart med utsikt mot havet.

Vi valde att plocka in en del gulddetaljer för att få in ett varmare material, guld och trä är en så vacker kombination och det gjorde sig helt rätt i denna bostad.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden:

OPHELIAS BRYGGA

Vilken fantastisk bostad Magnolia Bostad har producerat i Oceanhamnen.

Stora panoramafönster klär in vardagsrum och matplats, medan sovrum samt kontor på andra våningen har en mysig innergård att blicka ut mot. 

Vi valde våriga toner i ljusgult och grönt, det skapade en varm känsla i hela lägenheten. Självklart använde vi också våra basfärger, i detta fallet blev det grått och inslag utav trä.

Vardagsrummet fylldes upp på bästa sätt, med en stor plats för umgänge men även yta till förvaring. Matplatsen som angränsar till vardagsrummet fick ett stort matbord med 6 stolar, men med plats för fler. Här vill man ha stora middagar och samtidigt titta ut mot Ophelias Brygga.

På övre plan skapade vi två sovrum och ett kontor, samt en läshörna. Tonerna följde även med på ovanvåningen för att knyta samman. Tacksamt att arbeta med två toner, då är det enklare att lägga fokuset på vissa färger i rätt rum.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Våningen & Villan
Dagar på marknaden:

SMUGGLARGRÄND 3

Vårt andra projekt i Oceanhamnen.

Tillsammans med Serneke har vi skapat detta fantastiska resultat i nybyggda Oceanhamnen.
Vi fick möjligheten att styla upp penthouse-lägenheten i byggnad 3. Uppdragsgivaren hade en tydlig bild samt moodboard på projektet. En modern känsla, där vi föreslog att blanda in varmare toner och det blev en perfekt match.

Varma toner fick mjuka upp det annars stela och moderna i lägenheten. Det orangea teglet kring uteplatsen fångade verkligen upp vår känsla både inne och ute. Vi skapade två sovrum, en matplats i samband med köket och en trevlig soffgrupp med fåtölj och soffa med utsikt mot havet.

Havet som i detta projekt verkligen omsluter byggnaden, så häftig känsla.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden:

SÖDRA KYRKOGATAN 18D

Nyproducerat hus vid ån i Ängelholm.

Så trevligt bostad, nära till stan och till lugnet utanför fönstret. Här ville vi arbeta med utsikten och vattnet precis utanför, vi valde därför att minimera grönskan inne och göra bostaden precis så modern som den faktiskt är.

Stilrent blev det i vardagsrummet, raka linjer och klassiska färger. Mörka tavlor för att markera det ljusa rummet som besatt så mycket ljusinsläpp. Matbordet ställdes utifrån köksön, en rolig kombination som blev möjlig då kyl & frys var stationerad i mitten utav köket. Med hjälp utav väggen (baksidan till kyl & frys) kunde vi enkelt placera matbordet och dela av dem två rummen tydligt.

På det övre planet skapade vi ett sovrum och ett kontor. Här uppe fanns även ett allrum och där fick vi både in soffa, fåtölj och dagbädd – inte illa och absolut en viktig plats i huset. Det var extra viktigt för oss att visa på att det finns god plats även här uppe.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

SÖDRA STORGATAN 19

words

Vilket trevligt projekt vi fick avslutat i förra veckan!

Denna bostad ligger på Södra Storgatan 19, mitt i stan samtidigt som man har en egen oas i form utav grönska och uteplats på innergården. En riktigt trevlig känsla la sig över denna totalrenoverade bostadsrätt.

Här utnyttjade vi träslag tillsammans med mörkare möbler, vilken effekt det blev. Alla dessa öppna ytor och fönster skapade en tacksam rymd i hela bostaden. Vi använde oss utav mycket grönt i form utav snitt, fönsterkarmarna var något mindre och vi fick hela tiden tänka utanför boxen för att få ihop tråden och den grönskan vi önskade.

På ovanplan gjorde vi ett ”Master” sovrum som verkligen fick en harmonisk känsla över sig. I det andra rummet på övre plan gjorde vi ett kontor med ett runt bord, vi bröt lite mot det traditionella och det gav verkligen effekt.

Nu önskar vi säljaren och mäklaren all lycka till med försäljningen. 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

HÄLSOVÄGEN 11

Vi älskar när vi får kvitto på snabb försäljning, och vågar säga att stylingen påverkar resultatet. En ökning med 150.000 kr är dessutom inte dumt för säljaren i detta fallet.

Då vi gjorde två stylingar i samma byggnad, för samma kund. Var vi vid första anblick överens om att presentera lägenheterna på helt olika sätt. Denna lägenhet tog form i en mycket modernare och rakare stil. På så sätt kunde vi enkelt hitta målgrupper till dem båda lägenheter, förresten: vi nämnde kanske inte att båda lägenheterna blev sålda inom 6 dagar? Helt fantastiskt!

Här valde vi rolig och unik konst, öppna ytor samt matplats för större sällskap. Sovrummet i denna lägenhet är också aningen större vilket gav oss möjligheter för att tillsätta något mörkare textilier, vilket bara gynnades lägenheten och stilen därtill.

 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: 3etage
Dagar på marknaden: 6 dagar / + 150.000 kr över utgångspris

HÄLSOVÄGEN 11

Vi älskar när vi får kvitto på snabb försäljning, och vågar såklart nämna att stylingen påverkar resultatet. En ökning ifrån utgångspriset dessutom.

Här valde vi en vårig och härlig färgskala, mot tegelväggen som bevarats blev det riktigt schysst att plocka in varmare toner i samma skala. Ett mindre sovrum men desto större allmänna ytor.

Vi plockade in en beige soffa, men bröt att med en rödaktig matta. Växterna fick hämta upp mer färg, men vi använde också snitt i grundfärgen – alltså orange/rött. Det skapade en sammanhållning i hela bostaden. Sovrummet bäddades upp med ljusare toner, då rummet var i något mindre format. Lampa ifrån Soluppgången tillsattes och gav ett mjukt sken.

 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: 3etage
Dagar på marknaden: 4 dagar