NORRA KYRKOGATAN 18

Mysig & vacker lägenhet i centrala Ängelholm. 

Vi fick uppdrag att styla upp denna tomma (men fina) lägenhet för att få till fina & inbjudande bilder och därmed också locka kunder till visning & framtida köp. Vi har ju visat gång på gång hur stor skillnad Hel-styling gör på en bostad. En tom lägenhet lockar inte, man fokuserar oftast mer på vad “som är fel”. Eventuella märke på väggar osv. Här stylade vi upp lägenheten i en härlig jordnära färgskala med gul som accent färg. Hur mysigt med den lilla balkongen rakt från vardagsrummet? En fin lägenhet med bra planlösning & plats för gäster, umgänge och “små rum/avdelningar” i det stora rymliga vardagsrummet.

Solljuset vi möttes av första gången vi besökte lägenheten fick oss att tänka på sol, och gult. Därav lite kul med den gula “tråden” genom hela lägenheten.

Styling: Styling By D.E.Y
Fastighetsmäklare: Valvet Mäklarfirma
Fotograf: Emilia Lundgren/Fredrik Ahlbäck

 

HOFVERBERGSGATAN 7A

words

En helt fantastisk lägenhet, som råkar vara vårt egna hem. 

En lägenhet som en dag för 2 år sedan såg ut som “gud-vet-vad”. Jag & min sambo köpte lägenheten för att rensa och renovera om hela lägenheten. Från gamla plastmattor, till vita parkettgolv. Från väggar och trånga utrymmen, lite stor, öppen planlösning.

Vi båda älskar att bo fint, vem gör inte det? Jag som har ett sådant intresse för inredning fick ju drömuppdraget att inreda lägenheten från topp till tå. Vi valde allt! Kök, Badrum, Golv, Lampor & sen så klart inredningen. Det är nästan helt ofattbart att förstå att det är samma lägenhet när man ser före/efter bilder innan vi flyttade in kontra när vi flyttar ut.
Drömmen har vi levt i länge, men nu har vi sålt vår fina pärla. Istället letar vi nu ett nytt spännande projekt som vi kan få prägla precis som vi vill…

Mäklare: 3 Etage
Fotograf: Derek Harris

Produkter i samarbete med Soluppgången

3Etage_Hofverbergsgatan7-11 3Etage_Hofverbergsgatan7-4 3Etage_Hofverbergsgatan7-5

3Etage_Hofverbergsgatan7-2 3Etage_Hofverbergsgatan7-3 3Etage_Hofverbergsgatan7-15

3Etage_Hofverbergsgatan7-6 3Etage_Hofverbergsgatan7-7 3Etage_Hofverbergsgatan7-8

3Etage_Hofverbergsgatan7-9 3Etage_Hofverbergsgatan7-10 3Etage_Hofverbergsgatan7-14

3Etage_Hofverbergsgatan7-12 3Etage_Hofverbergsgatan7-1 3Etage_Hofverbergsgatan7-13

3Etage_Hofverbergsgatan7-16 3Etage_Hofverbergsgatan7-263Etage_Hofverbergsgatan7-23

SÖDRA STRANDGATAN 15

wordsEn helt fantastisk lägenhet.
En drömlägenhet i mina ögon. En rymd som är magisk. Fönster som är högre än en själv och alla de gamla vackra detaljerna som takstukaturer, rosetter i tak och de gamla dubbeldörrarna som tar en igenom rummen.

När jag fick se lägenheten tom innan mitt påbörjade jobb blev jag kär. En fantastisk lägenhet i grunden. Men den behövde mycket kärlek. I form av möbler, detaljer och mycket tanke.
Jag bestämde mig rätt så tidigt att här ville jag ha in ett läckert runt matbord, sen valde jag en högblank yta som fick bestämma stilen : exklusiv modern design. Välutvalda produkter från butiken Soluppgången med tanke bakom varje produkt. Jag ville att man skulle få en känsla som sa “wow, detta är drömmen” när man gick runt i lägenheten.
Symmetri, modern konst & färgklickar fick bli mina 3 ledord och jag är så nöjd med resultatet! Lite galet, men ändå harmoniskt & kul.

Mäklare: 3 Etage
Fotograf: Derek Harris

Ni hittar Lägenheten till Salu >HÄR<

Produkter i samarbete med Soluppgången

 

1 2 3

4 5 6

7 8 9

10 11 12

13 17 18

19 20  22

23 24 25

26  28 29