REKTORSGATAN 5

Mysig, äldre lägenhet som behövde en liten Piff-styling för att visas på bästa sätt. 

Då och då gör vi även Piff/Halv-stylingar vilket vi också tycker är superkul. Vi kan då jobba med kundens egna saker, men möblera om, addera nya saker för att få ihop en fin helhet.
I denna fina bostad bodde en äldre dam, med en fin stil & bra grund.
Vi möblerade om, så rummen kändes större och ljusare – vi adderade textilier & andra mattor mm för att få till “myset” Den tomma balkongen fixade vi med kafé set, matta & fina växter. En riktigt mysig lägenhet!

Styling: Styling By D.E.Y
Fastighetsmäklare: Svenska Mäklarhuset
Mäklare: Linda Gasslander / Johannes Midbjer

 

KVARNHOLMSGATAN 6

Modern & rymlig 4rok, med balkong i centrala Helsingborg.

Vi fick uppdrag att hjälpa kunden med ”den sista touchen” – dvs Piff-styling.
Kunden bodde där, och hade det mesta – men saknade lite smått här och var. Vi tog med oss mattor, lampor, växter, prydnadskuddar & gjorde en större styling i gästrummet där det endast stod en säng & hyllor. I övrigt så hängde vi även upp gardiner, tavlor & fixade till balkongen med lite mer möbler & växter.
Skillnaden blev ändå väldigt stor, oftast är det just “det där sista” som får ihop helheten och gör att hemmet blir mer ombonat & hemtrevligt.

SÅLD

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Andreas Schultz
Fotograf: Derek Harris
Mäklarfirma: 3 Etage

Några före-bilder…

Tågagatan 34

En av de vackraste lägenheterna jag har satt mina fötter i. När jag öppnade de pampiga dubbeldörrarna kände jag bara wow. Kunden som bodde där, hade inte bott där allt för länge och på så sätt fanns det inte allt för mycket möbler och prydnadssaker. De största möblerna så som säng, matbord och soffor fanns på plats. Dock kände jag att möblerna var placerade på fel sätt för den optimala lösningen. All typ av textilier fick flytta in för att ge lägenheten en varm och mysig känsla. Mindre möbler så som soffbord, hallbord, skrivbord, sidobord kom till, och likaså belysning och växter. Lägenhetens golv var nymålat i en läcker mörk färg. Jag ville hålla inredning ljus, modernt blandat med vintage och gammaldags, då lägenheten faktiskt är en väldigt gammal och vacker sådan. Kombinationen av de mjuka formerna i sofforna, tillsammans med en modern kohudsmatta och en häftig spegel i stål fick vi till en härlig känsla i rummet. Just det att blanda olika stilar från olika tidsepoker är spännande, och just i denna drömlägenheten blev det så himla snyggt.

Mäklare: Helsing House
Fotograf: Peter Koppe