If She Can, I Can.

onestepcloser CollageÄlskar att jag hittat motivation igen! Igår var jag ute på en 7km lång PW, imorse cyklade jag 12km och ikväll ska jag och mamma ut på Powerwalk tillsammans efter jobb. Älskar vädret också! Hur mysigt är det inte att gå/springa när det är superfint väder? Extra svettigt, men extra svett har väl ingen dött av? 
Är ni med på mer fitspo, träningsbilder & nyttig kost? Let’s do this!

I love that I’ve found my motivation again! Yesterday I was out powerwalking 7km, and this morning I went for a 12km long bike tour. Tonight me and my mom are going powerwalking together efter work. I love the weather too, how nice isn’t it to train when its sunny? Extra sweat, but who has died of a little bit more sweat? 
Are you guys in for more fitspo, workoutpics and healthy food? Let’s do this!

2 Kommentarer
 1. Annelie Jonsson
  Annelie Jonsson says:

  Hej, undrar vart du hittar alla fantastiska bilder? Vart söker du och vilka typiska ord söker du på? Så bra kvalité på bilderna. 🙂

  älskar din blogg!!

  • denice
   denice says:

   Jag hittar de flesta av mina bilder på weheartit.com men även pinterest. Mina vanligaste sökord är; interior design, interior inspiration & workout, healthy & outfit, fashion, summer.
   Tack fina du!! :*

Kommentering är stängd.