Hard Work Will Pay Off.

motivation CollageCollage made by me / Pictures borrowed from WeHeartIt. 

Börjar dagen med lite tränings motivation. Jag känner själv att jag tappat det.. kan bero på att jag har jobbat otroligt mycket, och när jag inte jobbat – sovit i princip + att jag varit lite små förkyld nu hur länge som helst.. Men efter invigningen i helgen kommer jag köra igen! Finns ingen bättre känsla än att träna, svettas, äta nyttigt och känna sig fit & nöjd. Så, då bestämmer vi det. 

Starting the day with a lovely exercise motivation post. Who doesn’t feel like getting that killer body now, after this collage? Well, I am really sad that I haven’t had the time for exercising for a while, I’ve been crazy busy at work and also happened to have a cold for weeks now.. But next week, when work is less stressful I will get back to the gym again. There’s nothing better than feeling great & comfortable with yourself. Well, let’s keep this then. 

2 Kommentarer

Kommentering är stängd.