Happy Valentine’s Day ♥

Valentine CollageGlad Alla ♥’s Dag!
Så här började min alla hjärtans dag! Det behöver inte alltid handla om presenter, utan jag själv uppskattar gester och överraskningar mer. (Tackar så klart inte nej till presenter) Jag ställde klockan på 06.45 och började med att tända alla ljus jag hittade, sedan satte jag igång med frukosten och resultatet blev hjärtformade banan pankakor med bär och turkisk yoghurt. En frukt smoothie och nybakat rågbröd med ost och marmelad. MUMS! 
Fick ett super fint halsband av min fina pappi, LOVE!
Nu ska jag ta en tur till Danmark på alla hjärtans dag lunch & kramkalas. ♥

Happy Valentine’s Day! ♥
This is how I started my day. It doesn’t always have to cost a fortune to show some love, I appreciate surprises and experiences more than gifts. (I love gifts also, of course!) I sat my alarm on 6.45 and started with lightening candles in the entire house. Then I started with my surprise breakfast for my parents. The result was heart-shaped banana hotcakes with berries and greek yoghurt. A fruit smoothie and a piece of newly baked healthy bread with cheese. YUMMY! I also got a gorgeous necklace form my dad, love it!
I am now on my way to Denmark for some valentine shopping & lunch. XX ♥

2 Kommentarer

Kommentering är stängd.