Fredags Lyx Fördelat på 3

DSC_0441DSC_0448DSC_0453DSC_0463God kväll! 
Så här har min eftermiddag/kväll sett ut. Matlagning har verkligen blivit ett intresse för mig, på med musik och låt fantasin flöda. Kvällens tre-rätters bestod av färsk avocado med romsås, räkor och sallad. Huvudrätt blev ugnsstekt kyckling i lergryta med massa godsaker och till efterrätt blev det jordgubbar! Världens bästa frukt, brukar vanligtvis inte äta de på vintern, men fy vad gott det var då. 
Imorgon beger jag mig vidare mot min sista destination innan jag är hemma igen. Fest, mys & lyx väntar på mig..

Good Night!
This is what my afternoon/evening has looked like. I have gotten a huge interest for cocking lately and I had a great time preparing this 3 course dinner. Appetizer was avocado with shrimps and fish sauce. Main course was oven baked chicken with a lot of veggies. Last but not least my dessert was baby strawberries. Best fruit of the world. 
Tomorrow I will continue on to my last destination, were party, cozy and luxurious is waiting for me…

3 Kommentarer

Kommentering är stängd.