Welcome to Sunrise …

bild 3-11
bild 1-17
God kväll mina fina!
Har haft fullt upp hela dagen. Började med att “bygga” upp montern i morse, mycket skulle packas upp och placeras rätt. Vi fick mysig frukost av fina mäss värdinnan. Jag pratar alltså om den årliga Tjejmässan i Strövelstorp Bygdegård. Ett event som utspelar sig 2 gånger om året, en dag med massa fina erbjudande, skratt, mingel och shopping. Ett tiotal olika kvinnliga företagare (allt från klädesaffär, till smycken, inredning och annat kul) Vi (jag och min fina mamma ställer ut SOLUPPGÅNGEN, vår fina inredningsaffär med massa kul saker & kanon bra priser!
Det är GRATIS och öppet från 11.00 – 16.00.
Är du ledig?
Ja jo det ska bli bra väder, men en liten utflykt hinner man allt! Det finns gotte fika & mat att köpa som kan avnjutas i den mysiga innergården. Missa inte detta!

Här har ni några bilder på vår monter, tycker dock den är mycket finare och inbjudande i verkligheten … Denna gången kör vi mer på den industriella känslan, mycket grått/svart/grön/koppar, material i plåt, våra underbara glödlampor är med! Mixat med lite söta småsaker. Tycker den blev superfin!

Nu blir det tacokväll med min älskling och sen film & godis. En riktig fredagkväll. XX 

Mer info hittar ni här!