Welcome you huge plant.

10965602_10205860100120559_813809570_n

h e j  l ö r d a g  !

Idag har jag varit ledig, helt underbart skönt! Jag och älskling tog sovmorgon, sedan lagade vi största brunchen med massa bullar, pannkakor och annat gott. Sen gick jag igång med tvättning & städning – effektiv får man vara när man väl är ledig.

Sen åkte jag ut en vända till Linnea Trädgården och fikade med mina föräldrar och sedan åkte jag vidare till Kulla Gunnarstorp och köpte med mig denna stora – underbara – fantastiska – växt. Ställde den uppe på skåpet först bara för att man skulle se hur stor den är !
Men nu har den fått sin plats i vårt stora fönster och det blev superfint & pampigt!

Nu ska jag bege mig mot Laröd för en myskväll med mina brorsbarn, bus, mys & melodifestivalen!

Trevlig kväll på er!