The Tree Everyone Wants.

fikoncollageTrevlig eftermiddag på er!  ♡
Strax efter förra inlägget stack jag och mammi till Flower Team för att gå på jakt efter ett fikonträd och en läcker kruka. Hade först tänkt mig en urna-liknande som jag har sett på någon bild, men det var lättare sagt en gjort. Jag kom hem med det sista fikonträdet (!!) och väl hemma hos mamma hade hon precis fått leverans från Olsson & Jensen och då föll både jag och min sambo för denna krukan. Ursnygg! Rå, gammaldags men ändå åt urna-hållet. Perfect match ♡

Förra året var det olivträd som vi såg överallt, i tidningar, på instagram osv – men i år är det fikonträdet som har blivit “IT trädet” som alla jagar. Jag har också länge velat ha ett, men ville inte köpa det innan vi kommit på plats.

Imorgon ska jag plantera ner det ordentligt i krukan och sen kommer det komma lite bilder på hur snyggt det kommer bli i lägenheten.

PS. För er som också blev förtjusta i krukan hittar ni den > HÄR <