Today’s Mood-board.

Moodboard CollageSitter här och dagdrömmer om mitt future home, hur det ska se ut – vart det ska ligga och vilka färger jag kommer satsa på.
Åh mitt huvud är helt fyllt med idéer!

På tal om inredning och framtiden så har jag precis beställt mina nya visitkort för STYLING BY DENICE, en inrednings dröm jag har haft länge och äntligen bestämt mig för att satsa på. När hemsidan och korten är klara kommer jag berätta med. Så stay tuned, så länge!! 

Sitting here, and daydreaming of my future home, how it will look – where it will be, and what color combinations I will go for. My head is stuffed with ideas!
Speaking of interior and the future, I am glad to let you know that I just ordered my own business cards, STYLING BY DENICE. I am super excited to tell you more about it, so as soon as my webpage and my cards has arrived I will. So stay tuned!