That Perfect Morning.

DSC_0180DSC_0182DSC_0181Vaknade upp hos min älskling, och hade sedan igår bestämt mig för att starta dagen med ett gym-pass, när jag väl vaknade var jag allt annat än sugen. Åh vad jag inte var peppad alls.. men älsklings “Lycka till på gymmet babe” gav mig tillräckligt motivation för att i alla fall åka dit, och som alltid så kommer man igång så fort man stiger in genom dörrarna till gymmet. Körde ett bra arm/bröst/mag pass. 
Efter passet åkte jag hem och fixade denna frukosten. Gud så gott! Kvarg med färska jordgubbar & hallon, perfekt hårdkokt egg, och ett knäckebröd med jordgubbar. Vattnet är fyllt med frysta blåbär – Super bra tips om ni som jag inte hade några istärningar, plus vattnet fick en super god smak!

Woke up at my boyfriends place and I had planed to go to the gym this morning, but when I woke up I was so not motivated for it, but my boyfriend helped me get motivating and right when I stepped inside the gym I was up for a burning workout. Today was a arm/chest/abs workout. 
After my workout I went home and prepared this breakfast, Oh my gosh – delicious! Quark with fresh raspberries & strawberries, perfect boiled egg, crisp bread with sliced strawberries and a glass of water with frozen blueberries in. (Great tip for you who like your water super cold, and like a little taste in your water.)