Previous top 6

Insta6Godmorgon, och grattis på Lucia.. (eller vad man nu säger)
Min morgon startade så tidigt som 05.45. Jag och min mamma gjorde oss i ordning för lussande för pappi. Nybakade lussebullar och 4 år gamla lucia linnen, tur ni inte ser längden på klänningen på bilden. Jag börjar äntligen känna mig bättre, åh vad man uppskattar livet när man är frisk!

Här kommer en inblick på mina senaste dagar via instagram. (Denice Lindell)
/1. Lucia firande. /2. Lussebakande. /3. iPhone 5 x 3.  /4. Flashback från balen 2011 ♥. /5. Min Pittsburgh Steelers keps. /6. TATTOO!

Good morning, and Happy Lucia? 
My morning started early and bright, 05.45am my mom woke me up. We got changed into our Lucia outfits and sang for my daddy with baked goodies. Finally I can feel my cold leaving me alone, there is nothing better then being healthy and not sick!