navy blue, what to do?

Stina 21/10 22:56
Du som är så bra med stil och kläder kan kanske ge mig tips. Jag har många navy blue toppar och brukar matcha med det med vita byxor på sommaren, men vill matcha det med något annat nu till hösten/vintern. Hur kan jag göra detta snyggt? 

navyblue CollageOvan är lite inspiration med navy blått, jag tycker själv det är en super snygg färg året om. Allt handlar som sagt om vad man matchar det med. Jag kan tycka att all-blue är super hett, olika nyanser eller lika navy blått. Sedan tycker jag svart & grått är riktigt snyggt till. Ett par slitna grå/blå jeans till en navy blå knitkofta kan bli grymt snyggt. Vill du spexa till det kan jag varmt och gott rekommendera att matcha med djurmönster, så som zebra eller leopard, som bilden ovan. Annars är rött & orange också super snyggt till blått. 
Hoppas det hjälpte lite! Lycka till! XX