my dream future.

interiorinspo CollageVar på ett väldigt spännande möte idag, hos en otroligt duktig sömmerska, som gav mig några tips för framtiden. STYLING BY DENICE har bara börjat, planer på möbeldesign, tavlor & kuddar är mina planer just nu vid sidan av mina projekt. Ser verkligen fram emot alla unika saker jag kommer skapa. Jag kommer lägga ut fler projekt här på bloggen, tack vare era fina kommentarer. Betyder så mycket! 

I had a very interesting meeting this morning, with a wonderful dressmaker, who gave me a few tips about the future. STYLING BY DENICE has only started, and for the near future, furniture design, quote pictures and pillows are the main focus next to my interior projects. I look forward showing you my projects and unique designs. Thanks to your kind comments, I will publish some projects here on the blog. XX