Kitchen Changes.

Fotor041184438
God morgon på er! Har nyss ätit frukost och sitter och lyssnar på “Happy” med Pharell, kan man bli annat än glad då?
Idag är det fredag! Idag ska jag slå in presenter inför min brors 30-års kalas ikväll, ska även hinna med lite jobb och bloggande.

Tänkte köra ett Köks-inlägg nu på morgonkvisten. 
Köket är “hjärtat i hemmet”, vi spenderar mycket tid där och just därför vill man ju trivas där. Oavsett om du bor hemma, hus, lägenhet eller hyreslägenhet finns det alltid små medel man kan använda sig av för att nå ett bättre och mysigare resultat.
Ett kök är även en väldigt individuell plats, vissa gillar stök och en massa prylar, medans andra vill ha rena tomma ytor, och smart förvaring. Ovan finns lite inspiration till er alla .. ♥

Jag gillar ordning och reda, speciellt i köket. Jag vill ha gott om arbetsyta och därför är förvaring viktigt för mig. Jag och pojkvännen har själva ritat och bestämt hur vårt kök i vår kommande lägenhet ska se ut. Väldigt clean’t, smart förvaring och ursnyggt!
Dock gillar jag att ha framme några vackra saker på diskbänken. Några “oljor” i vackra flaskor är givet, det använder vi också ofta. (Det vi använder mycket + vi tycker är fint är ju givet att det ska stå framme) En liten kruka med några favorit kryddor är väldigt dekorativt och köket får en fräsch doft. Några kokböcker, ett maffigt pepparkvarn och en riktigt snygg kaffekokare för er som dricker kaffe. Det är vad vi kommer ha i vårt kök …

Längtar som in i tusan att få visa bilder på lägenheten när den är vår!! 4 dagar tills vi får nycklarna!