Keep Calm & Get Fit

WorkoutmeLängesedan vi körde ett “workout inlägg” så nu kör vi! Jag vet inte med er, men jag älskar att träna på våren/sommaren, värmen gör att jag kör hårdare och träning ute ger både färg & frisk luft. Vintern är inte min bästa vän när det kommer till träning, visserligen är det perfekt för gym träning, men nej jag föredrar utomhus. 
Här kommer i alla fall 5 tips man kan göra för att må lite bättre i dessa kalla veckor. 

1.★ Kläder på & ut och gå!
Visserligen är det inte varmt ute, men vädret är ganska mysigt ändå, erkänn? Ta på lite extra kläder, i med musik i öronen och ut med dig!

2.★ Tävla med mamma/pappa/syskon. 
Vem kan egentligen göra flest sit-ups/push-ups i din familj? Föreslå en tävling och ett pris, så blir det dubbel effekt + att hela familjen får lite träning inne i vardagsrummet. 

3.★ Glöm inte maten!
Visst är träning viktigt, men maten är ännu viktigare. Klicka in på lite recept hemsidor och sök på en ingrediens du gillar och kika igenom nyttiga godheter. Perfekt kvälls aktivitet med kompisen/pojkvännen eller slå stort och gör det själv? 

4.★ Åk och simma!
Kanske inte det roligaste när man känner sig blek, men vad gör det om hundra år? 
Dra till simhallen, tagga med go musik i bilen och sen jäklar tar du några varv. Belöningen blir en lång bastu stund, kanske låter ganska lockande i alla fall? 

5.★ Önska dig gymkort i Julklapp. 
Nu är julen nära, och om plånboken är förr tunn för ett gym kort, varför inte önska dig det i julklapp? Perfekt start för det nya året.